Een klinknagel is een middel om bijvoorbeeld ijzeren platen aan elkaar te bevestigen. U kunt klinknagels krijgen in alle soorten en maten.

Een klinknagel kan uit verschillende verbindingen bestaan: een lapnaad, een enkele stripverbinding of een dubbele stripverbinding. In grotere staalconstructies wordt er geen gebruik meer gemaakt van klinknagels omdat deze te veel manuren in beslag nemen. In de luchtvaartindustrie maken ze steeds minder gebruik van deze klinknagels omdat lijmen meer voordelen heeft dan de klinknagels. In de kleinere industrie worden ze nog wel veel gebruikt. Zo zijn ze perfect om materialen zoals leer en kunststof aan elkaar te verbinden omdat deze weinig gewicht hebben. In de hedendaagse mode industrie ziet u deze klinknagels nog regelmatig voorbij komen. Het betrouwbare dingen om te gebruik in schoenen, jassen, truien en broeken.

Waar bestel ik klinknagels?

U kunt ze het best kopen bij DUPO. DUPO is dé specialist als het aankomt op onderdelen van metaal en plastic. Met hun jarenlange ervaring hebben ze een geweldige expertise opgebouwd waardoor ze u kunnen voorzien van advies op maat. Met welke klus u ook aankomt, DUPO stuurt u weer naar huis met een goede oplossing. U kunt vertrouwen op korte levertijden, een goede prijs en een fantastische service. Mocht u langs komen in de winkel dan zult u zich zeker thuis voelen. De medewerkers van DUPO zullen u voorzien van een passend advies met een glimlach. Nergens in de regio vindt u een speciaalzaak die dezelfde expertise en deskundigheid heeft zoals DUPO dat heeft. U kunt dus stoppen met zoeken!