Werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie, schoonheidsspecialist, pedicure of medische branche? Dan is de kans groot dat je dagelijks gebruik maakt van latex handschoenen. Deze handschoenen beschermen jou en je klant en houden het werk hygiënisch.

Grote hoeveelheden

Bij een goed lopend bedrijf worden grote hoeveelheden latex handschoenen gebruikt. Soms wel honderden setjes per dag! Nou zijn deze wegwerphandschoenen niet erg duur maar bij grote hoeveelheden maakt een cent per setje toch al gauw een groot verschil. En waarom zou je teveel betalen?

Goedkoop latex handschoenen kopen

Teveel betalen wil niemand. Daarom loont het de moeite om op zoek te gaan naar een adres waar je latex handschoenen goedkoop kan kopen. Ga niet naar de groothandel die toevallig dicht bij je in de buurt is gevestigd want dan ben je waarschijnlijk niet goedkoop uit. Op internet zijn eigenlijk altijd betere aanbiedingen te vinden, zeker na enig zoeken. Hier enkele tips voor het vinden van de beste prijs:
Denk goed na over de juiste zoekterm, maak deze gerust langer en specifieker zoals “goedkoopste latex handschoenen kopen”.
Laat je niet afleiden door de advertenties, scroll naar de echte zoekresultaten.
Bekijk meerdere sites en vergelijk het totaalbedrag van je bestelling, dus inclusief verzendkosten en betaalkosten.
Het ineens bestellen van een grote hoeveelheid handschoenen kan de stukprijs ook flink verlagen dus overweeg ook minder vaak te bestellen maar wel grotere aantallen. Bij zeer grote aantallen is het raadzaam de verkoper te benaderen voor een aanbod op maat. U weet immers: als men nog eens naar de prijs gaat kijken gaat die altijd naar beneden!

Vergeet de kwaliteit niet!

Focussen op een goedkope inkoop is goed en kan je aanzienlijk geld besparen maar dit mag niet ten koste van de kwaliteit gaan. Let dus op dat de latex handschoenen aan de vereiste CE en EN normen voldoen.
Veel succes en plezier met het besparen op je handschoenen!