Aluminium is een materiaal dat tegenwoordig veel gebruikt wordt voor het maken van deuren. Soms worden verschillende materialen gecombineerd, zoals aluminium met kunststof. Het voordeel van aluminium is dat het een licht materiaal is dat zeer gemakkelijk te bewerken is. Hierdoor kan een deur gemaakt worden die helemaal aangepast is aan de bouwstijl van het huis. Er kunnen bijvoorbeeld deurroosters in verwerkt worden of ze kunnen worden voorzien van glas in lood ramen. Daarbij is het ook nog eens mogelijk om te kiezen uit 220 verschillende kleuren om uw deur mee te laten poeder coaten.

Veilige deuren

Een aluminium deur in combinatie met kunststof gaat zeer lang mee en biedt een goede veiligheid. Deze deuren zijn zelfs zo veilig dat ze zijn voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Tevens bieden aluminium deuren van Knipping een erg goede isolatie, waardoor kou buiten blijft en de warmte juist binnen. Knipping deuren worden op maat gemaakt, dus ook als uw voordeur of tuindeur een afwijkende maat heeft kunt u een Knipping deur laten plaatsen.

Offerte dakkapel aanvragen

Wanneer u erover denkt om een dakkapel te laten plaatsen, dan doet u er goed aan om u eerst te verdiepen in de verschillende soorten, maten en types kunststof dakkapellen.
De adviseurs van Knipping komen graag bij u langs om u goed te kunnen adviseren en informeren. Ook kunnen zij een juiste dakkapel offerte voor u opmaken, omdat zij meteen een goed beeld hebben van de situatie. In de offerte kunt u naast de prijs ook nog andere componenten terugvinden, zoals een transparante uitleg van het gehele proces van A tot Z. Als wij bij u thuis komen, dan is dit geheel vrijblijvend. Het voordeel is dat we een offerte voor u kunnen opmaken die geheel op maat is, zodat u achteraf niet voor onverwachte verassingen komt te staan.