Een elektrische boxspring is zoals veel het zeggen het slapen van de toekomst. Dit boxspring bed is door zijn elektrische bediening heel handig voor jongere mensen maar ook voor de ouderen.

De ouderen kunnen gemakkelijk hun bed omhoog doen en daardoor gemakkelijker uit bed komen. De elektrische boxspring is tevens ook nog geruisloos en sommige elektrische boxsprings zijn ook nog draadloos. U bent denk ik ook wel bekend met de knik punten in de boxspring bedden maar dit wordt altijd perfect afgesteld om het beste slaapcomfort te verkrijgen.

Waarom het slapen van de toekomst?

In Nederland zijn we steeds meer aan het vergrijzen. Hierdoor ontstaan er dus steeds meer ouderen dan jongeren. Hoe ouder we worden hoe sneller we naar bed gaan en hoe meer we ons lichaam rust moeten geven. Een elektrische boxspring is hierdoor toch echt wel de oplossing. Elk boxspring bed is zo ingericht dat je volledige ondersteuning hebt in je hele lichaam en dus niet snel met een nekklachten komt of dat je rug zeer doet. Het elektrische gedeelte van de boxspring zorgt ervoor dat we nog weinig thuiszorg nodig hebben omdat we dan zelf uit bed kunnen komen en minder afhankelijk zijn. Hoe minder afhankelijk van iemand hoe beter we ons voelen. Een elektrische boxspring ondersteund je lichaam hele lichaam op het bed en hierdoor kom je ook echt tot rust en kan je lichaam zich herstellen. U zult zelf ook beleven dat u hierdoor veel fitter wakker wordt en de dag met een glimlach begint.

Ervaring

Ik zou u wel adviseren om eerst goed advies te krijgen over welk elektrische boxspring u neemt. Elk bed is anders en heeft ook weer andere specificaties. Ten eerste zou ik u aanbevelen niet een te klein bed te kiezen want dit levert veel stress op als je constant tegen elkaar aan ligt. Ten tweede zou ik goed kijken van welke dingen wil ik graag op mijn bed hebben, volledig elektrisch of een gedeelte. Ten derde zou ik naar de kleur kijken, bruin, zwart, wit of misschien een andere kleur. Ten vierde zou ik gaan kijken of ik meubels erbij wil hebben of dat ik alleen het elektrische boxspring bed wil. Als je ongeveer deze punten weet dan zou ik naar boxspringfabriek gaan want dat is mij zo goed bevallen. Alle bedden waren genoeg op voorraad en ze gaven perfect advies. Na een beetje zeuren kreeg ik ook nog slaap garantie toe maar dat was eigenlijk niet nodig. Hij slaapt perfect en voor de prijs is hij al helemaal goedkoop.