Online producten bestellen. Veel mensen hebben dit wel eens gedaan en zijn hier al vertrouwd meegeraakt. Elektronische producten, meubelen, bouw artikelen allemaal zaken waarvan het heel normaal is dat deze via internet verkocht worden. Wat veel mensen echter nog niet weten is dat je ook verse producten online kunt kopen. Je kunt hierbij denken aan vers vlees of kant-en-klare maaltijden, maar ook bloemen.

Online bestellen

Bloemen worden tegenwoordig steeds meer online gekocht. Dit brengt voor de consument vele voordelen met zich mee. Omdat je niet meer speciaal naar de bloemist om de hoek hoeft te rijden bespaart het ten eerste veel tijd in je drukke agenda. Een tijdje geleden heb ik zelf ook bloemen online besteld en laten bezorgen door Frederique’s Choice. Ik was eerst een beetje huiverig omdat ik de boeketten niet in het echt kan zien. Nadat ik een webshop bezocht had was alle twijfel gelijk weg genomen. De foto’s die op de website stonden waren heel duidelijk. Vaak stonden bij de boeketten meerdere foto’s zodat je een hele goede indruk kreeg van het boeket. De bloemen had ik besteld voor mijn oma in Amsterdam. Ik was eerst van plan om de bloemen zelf langs te brengen, maar helaas had ik geen tijd. Op de website las ik dat ze bloemen leveren door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Bloemen bezorgen Amsterdam moet dus geen probleem zijn. Dit heb ik dus ook maar gedaan.

Snelle levering

De volgende dag zijn de bloemen netjes bezorgt met een persoonlijke boodschap die ik in kon voeren op de website. Mijn oma was helemaal blij met haar mooie boeket. De bloemen waren goed aangekomen doordat ze vers gesneden waren bij de online bloemenwinkel. Verder waren de bloemen netjes verpakt in een stevige kartonnen doos waardoor de kans op beschadiging aan de bloemen nihil is. Ik kan iedereen aanraden om een boeket online te bestellen. Het is mij heel goed bevallen en het bespaart mij heel veel tijd.