Bent u op zoek naar stijlvolle, originele en tegelijkertijd duurzame meubels voor uw nieuwe of in aanbouw zijnde badkamer? Zoek dan niet verder! Bij ons kunt u de prachtigste badkamer ameublementen kopen van teak hout. Zo zijn er zijn kasten in uiteenlopende ontwerpen. Hoge en lage modellen. Breed of juist heel smal. Geschikt om bijvoorbeeld een aantal rieten manden en waskommen van prachtig natuursteen op of in te plaatsen. Wat uw wensen ook mogen zijn, wij bieden het u allemaal graag aan.

Hout van een goede naam en faam

Teak is een soort hout met letterlijk en figuurlijk een sterke reputatie wereldwijd. Van oudsher stamt de teakboom uit het zuidoosten van Azië. Maar inmiddels al weer heel wat jaren groeit de Tectona Grandis (de teak boom) ook weelderig en voorspoedig in verschillende tropische regio’s. Door deze spreiding is het aanbod in teak niet alleen groter geworden, maar ook een stuk afwisselender. Teak is er anno 2013 is een serie uiteenlopende kleuren. Maar ook wat betreft de zwaarte en de hardheid van het teak hout is er volop keuze. En die keuze is helemaal aan u!

Sfeer is ook zeker in uw badkamer belangrijk

Sfeer in uw huis is van essentieel belang. En net als in uw huiskamer, keuken en slaapkamer, wilt u zich ook in uw badkamer echt thuis voelen. Teak is daarom een goede keuze. Meubels gemaakt van teak hout zijn bekend om hun degelijkheid. Maar het zijn ook ‘warme’ meubels. Ze stralen affectie en stijl uit. De meubels van teakhouse.nl worden stuk voor stuk in Indonesië gemaakt. Van nieuw of van gerecycled teak hout. En eventueel zelfs speciaal voor u op maat gemaakt.

Voor een blik op onze volledige collectie nodigen we u van harte uit in onze showrooms. Wij zijn op alle normale winkeltijden geopend. Maar natuurlijk kunt u ook nu direct online uw bestelling doen. Wilt u eerst contact met ons voordat u tot een aankoop over gaat, dat is geen probleem. Voor alle mogelijke vragen over teak badkamermeubel of over teak hout in het algemeen, zijn wij u graag van dienst.