The Bear Chair original is al jarenlang een zeer geliefd merk. Het kenmerkt zich door het eigenzinnige karakter dat het uitstraalt. Met een originele Bear Chair in uw tuin creëert u een unieke plek.

Geschiedenis van de Bear Chair

Sinds 1987 worden de Orignal Bear Chairs in Canada gemaakt. Om precies te zijn in Ontario. De oprichter van dit merk is nog steeds werkzaam als directeur. Sinds 1991 verkoopt Bear Chair Europa de wereldberoemde Bear Chair collectie ook in Nederland. Bear Chair wordt gemaakt van Cederhout. Het type Cederhout dat hier voor gebruikt wordt is Western Red Cedar. Dit is een van nature weersbestendige houtsoort. Ideaal om te gebruiken voor tuinmeubelen dus. Daarnaast is Cederhout zeer licht in gewicht. Hierdoor kunt u de Bear Chairs gemakkelijk verplaatsen mocht u dat willen. Cederhout is ook een houtsoort dat weerbestendig is en onderhoudsarm. Dus wanneer u eenmaal de prachtige Bear Chairs hebt aangeschaft, heeft u er bijna geen omkijken meer na.

Comfort

U zult het wellicht niet zeggen, maar de Bear Chairs zitten heerlijk. U kunt er eventueel kussens in leggen, maar dit is niet nodig. Wanneer u toch kussens in uw Bear Chair wilt leggen, is daar een speciale kussens collectie voor verkrijgbaar. De comfortabele welvingen van de zitting en de rug van de stoel komen ook terug in de kussens. Daarnaast zijn de armleuningen van de Bear Chair extra breed. Zo kunt u daar diverse dingen opleggen en kunt u heerlijk ontspannen,  zonder steeds op te moeten staan om bijvoorbeeld wat te drinken. Door de unieke constructie kunt u genieten van optimaal zitcomfort.

Gemakkelijk online te bestellen

Wilt u eenvoudig The Bear Chair meubels bestellen? Dat kan. Kees Smit biedt een groot assortiment aan tuinmeubelen aan in hun webshop. En in dat assortiment zijn ook Bear Chairs opgenomen. Wanneer u een bestelling doet van €200,- of meer dan worden de meubels helemaal gratis thuis bezorgd. Daarnaast kunt u er uiteraard ook voor kiezen om de tuinmeubelen af te halen. En alles is uit voorraad leverbaar, dus dat betekend dat u zo snel mogelijk kunt genieten van het optimale zitcomfort van de Bear Chairs.