Niet bij elke drukkerij is het mogelijk om een boek te laten drukken in een kleine oplage. Vaak is het zo dat je een minimale hoeveelheid moet bestellen. Dit kan in sommige gevallen erg lastig zijn. Gelukkig zijn er ook drukkerijen waarbij het wel mogelijk is om een kleine oplage te bestellen, één van de drukkerijen waarbij dit mogelijk is is Peter Print.

Over Peter Print
Peter Print is één van de beste digitale drukwerkspecialisten ter wereld. Zij bieden de laagste prijs en leveren kwaliteitsproducten. Mocht je niet tevreden zijn met datgene wat zij afleveren, dan kun je je geld terug krijgen. Er wordt gewerkt met de beste machines om de beste kwaliteit te kunnen bieden. Onder meer de HP Indigo machine wordt door Peter Print gebruikt. Dit is een digitale drukpers waarbij het mogelijk is om drukwerk te personaliseren. Een ander voordeel van deze drukpers is dat het drukken van boeken in één keer gaat. Een boek drukken bij Peter Print behoort dus zeker tot de mogelijkheden.

Boek drukken
Wanneer je een boek wilt laten drukken, zijn er diverse aspecten waar je uit kunt kiezen. Hierbij kun je denken aan een hard cover of een soft cover, het papiersoort, de dikte van het papier, full color of toch liever zwart wit, soort omslag en natuurlijk de afwerking. Datgene wat je kiest is vaak afhankelijk van het soort boek dat je wilt laten drukken.

Bij Peter Print kun je je boek laten drukken in oplages al vanaf 1 exemplaar. Wanneer je andere wensen hebt dan kun je eenvoudig contact opnemen met de drukkerij en samen met jou bespreken ze dan wat de mogelijkheden zijn. Dit geldt bijvoorbeeld ook bij een spoedlevering.