In vele sectoren is het belangrijk dat je de juiste en toepassende werk kleding aan hebt.

Vooral in omgevingen waar of we met zware machines wordt gewerkt of waar de werkplek steriel moet zijn. Bijvoorbeeld in ziekenhuizen. In dit artikel lees je meer informatie over de Sanita klompen, waar deze goed voor zijn en waar ze worden gebruikt.

Steriele werkplek schoonhouden

Het is natuurlijk erg belangrijk dat in een werkplek waar met ziektes, bacteriën en kwetsbare mensen wordt gewerkt de werkplek steriel en schoon is. In ziekenhuizen lopen eigenlijk alles verplegers, doktoren en baliemedewerkers met deze klompen. Deze doen zij aan nadat zij hun buitenschoenen hebben uitgedaan om zoveel mogelijk de bacteriën van buiten en andere omgevingen buiten te houden en deze niet over te dragen aan patiënten. De klompen kunnen prettig worden gedragen met sokken erin.

De ergonomische klomp om op te werken

Zoals gezegd lopen de verplegers en doktoren op deze klompen tijdens hun werkzaamheden om zo steriel mogelijk te werk te gaan. De klomp heeft een prima flexibele zool en zullen goed aan de voeten zitten. Deze klompen zijn zo ergonomische verantwoord dat de medewerkers hele shifts op de klompen kunnen lopen.

De laag waarvan de zool is gemaakt vangen de schokken van het lopen goed op en ondersteunen de voeten, knieën en benen goed bij lopen en tillen.

Hippe klomp voor op de werkvloer

Omdat de klomp een vrij lompig imago heeft hebben de sanita klompen vaak de mogelijkheid verschillende kleuren aan te nemen. Ook printjes zijn niet ondenkbaar. Zo worden de witte pakken van de doktoren en zusters toch wat minder saai met deze leuke hippe klompen eronder.

Sommige sanita klompen hebben ook aan de achterzijde van de klomp een bandje zodat je niet snel uit de klomp zult schieten.

Toepassing in de thuiszorg wellicht

In de thuiszorg komen de verpleegkundigen thuis bij de mensen om hier hun zorg te leveren. Zij geven mensen pillen of trekken steunkousen aan en maken een fijn kletspraatje. Het zou wellicht handig zijn om hier ook de klompen toe te passen. Het is wel zo fris als een verpleegkundige van buiten komt en daarvoor al van andere klanten om hier steriele schoenen aan te trekken voor het hele huis doorgelopen wordt met de schoenen van buiten. Dit is nog een nieuwe toepassing van de klompen die nog niet gemaakt is.

Aanschaffen van de klompen

De aanschaf van deze klompen kan erg makkelijk via het internet. De shop die wordt aangeraden is de shop waar de meest verpleegkundige hun apparatuur en werkkleding vandaan haalt. In het ziekenhuis hoort het bij de werkoutfit en kun je deze krijgen. Voor eigen gebruik zul je ze dus moeten aanschaffen via een webwinkel. Een tip: bestel de Sanita klompen bij Stylish Nurse, een webshop van een IC-verpleegkundige in Emmen!

Tevredenheid van de gebruiker

Als je overweegt deze klompen te gaan gebruiken kun je op internet genoeg reviews vinden.

De gebruikers die deze hebben aangeschaft zullen zeggen dat ze erg fijn en ergonomisch lopen en perfect passen bij de vorm van de voet. Ook zijn de klompen niet enorm duur en kun je ze snel, makkelijk en op veel plekken krijgen.