Wie sleuven, randen of inkepingen moet frezen heeft behoefte aan goed materiaal. U wilt namelijk altijd precies recht kunnen werken, terwijl u tegelijkertijd afhankelijk bent van het materiaal dat u wilt bewerken. Daarom bestaan er veel verschillende soorten apparaten, zoals een bovenfrees of een muurfrees. Welk materiaal en welke bewerking u ook wilt toepassen, wij hebben de materialen waarmee u het perfecte resultaat kunt bereiken.

Met een bovenfrees kunt u in hout mooie sleuven of randen frezen. Daarmee kunt u, bijvoorbeeld als u meubels maakt, mooie verbindingen maken om verschillende elementen met elkaar te verbinden. Ook kunt u mooie sierranden maken die het eindresultaat van uw project een prachtige uitstraling kunnen geven.

Het mooie aan een bovenfrees is dat u het rechtstreeks op het te bewerken oppervlakte kunt plaatsen, waardoor u direct contact met het hout hebt. Daarmee is een optimaal resultaat gegarandeerd. Bovendien hebben we verschillende merken in de aanbieding, zodat er altijd een geschikte bovenfrees voor uw wens en prijsklasse te leveren is.

Veel variaties

Natuurlijk zijn er ook projecten te bedenken waarbij u niets heeft aan een frees voor houtsoorten. Bijvoorbeeld als u rechte sleuven in een betonnen muur wilt maken. In dat geval is een muurfrees wat u zoekt. Daarmee bewerkt u uw muren namelijk op kaarsrechte wijze, waardoor u bijvoorbeeld leidingen of buizen in de muur kunt aanbrengen. Ook het plaatsen van een stopcontact in een muur is met het gebruik van een muurfrees een fluitje van een cent.

Na het frezen kan het nodig zijn om het bewerkte oppervlakte weer helemaal glad te maken. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een betonschuurmachine gebruiken. Met een betonschuurmachine kunt u namelijk ieder betonnen oppervlakte egaliseren, waarna het perfect is om een afdeklaag op aan te brengen.

Een voordeel van een hedendaagse betonschuurmachine, waarvan wij er meerdere in ons ruime assortiment hebben, is dat u geheel stofvrij kunt werken. Het kan namelijk gevaarlijk zijn om rondvliegende betonfracties in te ademen of op uw lichaam te krijgen. Daarom kunt u op veel van onze apparaten een speciale stofzuiger monteren, waardoor het stof dat vrijkomt direct kan worden afgevoerd.

Wat u ook zoekt, bij ons kunt u het vinden. En frezen of schuurmachines worden gratis geleverd en krijgt u 14 dagen op proef. Zo weet u zeker dat u nooit meer een miskoop zult doen.