Je ben echt niet de enige die maanden voor de kerst al opziet tegen het gedoe dat je hebt van een echte kerstboom in je huis. Natuurlijk: het hoort erbij en zonder kerstboom in je huis mis je toch echt de fijne sfeer rond de kerstdagen. Een kunstboom is een alternatief, maar blijft een alternatief: niet ‘the real thing’. Maar wel stukken makkelijker zonder de ellende van het in huis halen van een echte kerstboom.

Je kent het wel…

Het eerste weekend na Sinterklaas is traditiegetrouw hét moment dat de kerstboom opgezet moet worden. Dus je reist af naar de plaatselijke bouwmarkt of tuinier zaak en ontdekt dat ‘iedereen’ nu een boom wil kopen. Lange rijen en soms een grimmige sfeer als de mooiste bomen aan je voorbij gaan. Je grijpt uiteindelijk snel een boom zonder veel aandacht te kunnen besteden aan de vorm en welk soort het is. Vervolgens betaal je een prijs voor de kerstboom waarvan je beter niet kan uitrekenen waar die per dag op uitkomt voor die paar weken dat ie er staat… En dan het ergste: het vervoeren van de boom naar huis. Beschadigingen van je mooie auto, naalden, grond en een slecht zicht op weg naar huis zodat je hoopt dat je niet aangehouden wordt. De boom moet vervolgens weer uit de auto en de trap op. Maar gelukkig: vanaf hier kan de pret beginnen: het einde van de kerstboom ellende.

Kan het niet makkelijker?

Ja, tegenwoordig kan het makkelijker. Diverse ondernemers hebben het licht gezien: als je kleren, schoenen en je eten thuis kan laten bezorgen dan kan dat toch ook met je echte kerstboom! Onder andere twee jonge ondernemers uit Drenthe dachten er zo over. Gert-Jan en Ronald kwamen samen met KerstboomParadijs.nl. Een webshop waar je in een paar minuten gemakkelijk de kerstboom van het soort en in de hoogte die je zoekt selecteert en gemakkelijk besteld en via iDeal betaald. En jawel de boom wordt op een zelf te selecteren bezorgdag afgeleverd tot in je huis. Als je wilt met een standaard en lampjes erbij en tegen een hele redelijke prijs. Bestel je samen met je buren? Dan kan je de bezorgkosten ook nog eens delen!
Meteen naar het leukste van de echte kerstboom
Zoals je ziet sla je met deze service alle nadelen van het in huis halen van een echte Nordmann, Spar of Fraseri kerstboom over en begin je meteen met het leuke deel: het versieren van de boom. Geen schade aan,- of smerigheid in je auto en niet zeulen met de boom.

Alleen de mooiste kerstbomen

Maar krijg je dan wel de boom die je zelf zou kiezen? Je zoekt zelf de hoogte (bijvoorbeeld tussen de 2,- en 2,5 meter) en het soort boom uit. Bijvoorbeeld de Nordmann die vaak wordt gezien als de mooiste echte kerstboom. Gert-Jan zoekt bij een grote kwekerij zelf de bomen uit die hij wil verkopen en dat zijn uiteraard de mooiste. Zijn bedrijf is in opbouw en kan het niet gebruiken dat klanten niet blij zijn met de geleverde boom en dus wordt hier veel aandacht aan besteed. Maak je dus geen zorgen: alleen de mooiste bomen worden uitgeleverd.
Gemakkelijke keuze
Skip de stress en ellende van het in huis halen van de echte kerstboom en bestel deze gemakkelijk online. Geniet van het moment dat de bezorger aan je deur staat en jouw kerstboom achterlaat waar jij hem wilt hebben. Zet Sky Radio aan en begin met versieren en genieten van de donkere dagen. Een gemakkelijke keuze toch!