Nu de huizenmarkt weer uit zijn dal klimt wordt er veel verhuisd. Dit gebeurt bij zowel jonge gezinnen als ouderen, ook wel seniorenverhuizing genoemd. Hierbij kan een verhuisbedrijf jou helpen bij de verhuizing, bijvoorbeeld woningontruiming Regionaal B.V. Zij verzorgen zowel seniorenverhuizingen, woning ontruiming, inboedel opkopen en informatie over ontruimingen.

Woning ontruiming voor senioren

De woning ontruiming kan voor veel verschillende groepen gebeuren. De ene verhuizing is natuurlijk anders dan de andere. Daarbij kan gedacht worden aan de verhuizing naar een zorginstelling, de seniorenverhuizing. De woning kan dan ontruimt worden en bezemschoon worden opgeleverd. Alle inboedel wordt op een zorgvuldige wijze verwijderd en zoveel mogelijk hergebruikt. De spullen die over zijn of niet gebruikt worden kunnen worden opgekocht of gaat naar goede doelen zoals het Leger des Heils, Cliniclowns en een aantal grote uitvaartbedrijven.

Een kaal opgeleverde woning

Ook kunnen daar waar nodig kleine herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd. Zo wordt de ontruimde woning als nieuw opgeleverd. Bij de verhuizing wordt gebruik gemaakt van sterke verhuiskisten zodat alle spullen heel van het oude naar het nieuwe adres verhuizen.

De spullen worden zorgvuldig van de muur gehaald en uiteraard ook weer op de juiste plaats opgehangen. Daarnaast wordt ook de vloer verwijderd als dit de wens is. Zo kan professioneel het tapijt worden gestript. Zo wordt ook de lijmlaag er af gehaald bij de woning ontruiming zonder dat de ondervloer wordt beschadigd. De medewerkers van woning ontruimen regionaal zijn ook gecertificeerd voor asbest. Zo kunnen zij het herkennen wanneer dit nodig is.