Wij willen u op deze pagina meer gaan vertellen over vloerisolatie, deze isolatie zal u veel geld besparen op de kosten voor de energie. De energiekosten keren maandelijks terug en zijn dus een fikse kostenpost. De vloerisolatie zorgt er voor dat de temperatuur in uw woning zal gaan stijgen zonder dat u daarvoor de cv of de verwarming hoger zal moeten draaien. Wij leggen u uit hoe dit nu precies in zijn werk gaat. Als u kiest voor de vloerisolatie van dan zal er in de kruipruimte onder de vloer een aantal afgesloten thermokussens met lucht geplaatst worden. Deze kussens weerkaatsen de warme lucht weer naar boven en zo wordt het niet alleen warmer in de woning maar wordt er ook een behaaglijk gevoel gecreëerd. Zo zult u ook warmere voeten gaan krijgen.

Daarnaast wordt meteen de condensvorming in de kruipruimte opgeheven zodat er een stabiele atmosfeer wordt gecreëerd. Het plaatsen van de vloerisolatie is dan ook een investering die u binnen korte tijd terug zult gaan verdienen. Verder is het zo dat deze vloerisolatie geschikt is voor ieder type vloer of u nu een houten vloer heeft, een betonnen vloer of een tempex betonnen vloer, vloerisolatie zal u altijd een besparing gaan opleveren. Als u ook maandelijks wilt gaan besparen op de kosten voor energie dan is de vloerisolatie dus een uitstekende keuze.

Besparen kan simpel en snel

Mocht u besluiten de vloerisolatie te laten plaatsen dan zal er een fikse besparing worden gerealiseerd. Zo is deze voor huizen zonder vloerverwarming twintig procent. Beschikt uw woning nu wel over vloerverwarming dan kan de besparing zelfs gaan oplopen tot veertig procent. Het zal u dan ook niet verbazen dat de reacties op de vloerisolatie erg lovend zijn. Mensen die de vloerisolatie inmiddels hebben laten leggen laten weten dat de temperatuur in de woning vrijwel direct met een aantal graden is gestegen.

De besparing begint dus direct na plaatsing en dit zult u ook terug gaan zien in de rekening die u van uw leverancier van enerige zult gaan krijgen. De vloerisolatie is daarnaast ook nog eens erg goed voor het milieu. Wilt u dus besparen op uw vaste lasten en het milieu ook nog eens een handje gaan helpen dan is goede vloerisolatie de ideale keuze voor u.