Genieten van het gevoel van vrijheid? Houdt u van contact met water en natuur? Dan is een woning aan het water wellicht iets voor u. Direct aan het Tjeukemeer staan huizen aan het water te koop aan de rand van het schilderachtige tweelingdorp Delfstrahuizen/Echtenerbrug. Deze locatie is bij uitstek geschikt om van een onbezorgde vakantie te genieten of om even helemaal tot uzelf te komen. U heeft de keuze uit vier verschillende, luxueuze villatypen met elk een eigen grootte, indeling en kaveloppervlakte, zodat er mogelijkerwijs ook iets naar uw zin bij is.

Wat is er te doen in de omgeving?

De watervilla’s bevinden zich direct aan het Tjeukemeer, wat een ideale uitvalsbasis is om dit mooie watergebied te verkennen. Vanaf u aanlegsteiger kunt u verschillende vaarroutes nemen naar bijvoorbeeld de Waddeneilanden of het IJsselmeer. Op circa tien kilometer afstand van de villa’s gelegen, bevindt zich het stadje Lemmer. Hier zijn horecagelegenheden te vinden waar u gezellig een drankje kunt doen en een hapje kunt eten. Ook liggen de plaatsen Heerenveen en Wolvega in de directe omgeving van de huizen. In deze steden kunt u onder andere winkelen, uitgaan en genieten van wat een stad te bieden heeft.

De verschillende typen villa’s

Er staan maar liefst vier verschillende typen huizen aan het water te koop. De Galjoot is een comfortabele villa voor zes tot acht personen, voorzien van drie slaapkamers en twee badkamers. De Statenjacht is een royale achtpersoonsvilla en beschikt over vier slaapkamers en drie badkamers. Zoekt u iets ruimers, dan is de Brigantijn misschien iets voor u. Deze tienpersoonsvilla telt vijf slaapkamers en is voorzien van vier badkamers. Wilt u echt genieten van optimale luxe, dan biedt de Barkentijn met zes slaapkamers, vijf badkamers, een jacuzzi, een sauna, een zonnedouche en een gameroom de ultieme vakantiedroom voor u.

Voor welk soort vakantie zijn de villa’s geschikt?

U bevindt zich midden in de natuur. Of u nu houdt van een ontspannen, weinig actieve vakantie of juist wel een actieve invulling wenst voor uw verblijf, in Delfstrahuizen, Echtenerbrug en nabij gelegen steden zijn beide te vinden. Zo kunt u ervoor kiezen om een dagje te varen en te genieten van de zon op het water, maar er zijn ook activiteiten als zwemmen en verschillende watersporten te doen. Hoe uw ideale vakantie er ook uitziet, u kunt er in deze omgeving de voor u juiste invulling aan geven.