Offerte voor sierhekwerk en metalen poort opvragen

Steeds meer tuineigenaren kiezen voor een sierhekwerk als omheining van de tuin. Een sierhekwerk is een fraaie blikvanger van de tuin, is onderhoudsarm en bovendien vergroot het de veiligheid. Sierhekwerk is in vele soorten en maten verkrijgbaar en kan is veel gevallen ook op maat worden gemaakt, bijvoorbeeld naar eigen ontwerp!

Toegang via een metalen poort

Bij een sierhekwerk is een bijpassende metalen poort de ideale combinatie. Een poort kan extra fraai worden vormgegeven met imponerende punten en liggers in mooie ronde vormen. In veel gevallen wordt gebruik gemaakt van een grote inrij of schuifpoort en een kleinere toegangspoort voor voetgangers.

Automatisering van de poort

Een metalen poort kan eenvoudig worden geautomatiseerd. Dat wil zeggen, zorgen dat deze elektronisch geopend wordt en/of met een intercom systeem de toegang geregeld kan worden. De mogelijkheden hiervan zijn diverse. Zo kan dit vrij eenvoudig met een afstandsbediening of knop maar zijn er tegenwoordig ook apps voor smartphones beschikbaar.

Offerte aanvragen

Via de website van Winter Sierhekwerk en Poorten is het mogelijk om eenvoudig een complete offerteaanvraag te versturen. Er wordt uitgegaan van een ruim aantal bestaande ontwerpen voor poorten en sierhekwerk. U kiest een van deze bestaande types en klikt vervolgens door naar de offerte-aanvraag. Hier geeft u eventuele wijzigingen ten opzicht van het gekozen hekwerk aan, zoals punten, kleur en natuurlijk de afmetingen. Ook kunt u aangeven of u alleen sierhekwerk of poort of ene combinatie nodig heeft. Nadat deze gegevens zijn ingevoerd kunt u het formulier versturen en ontvangt u uiteraard zelf een bevestiging. Winter Sierhekwerk zal in de meeste gevallen binnen enkele dagen al een offerte voor uw sierhekwerk en metalen poort aan u doen toekomen!