Met een schuifpui van Knipping voegt u iets extra´s toe aan uw woning. Er wordt meer ruimte en openheid in huis verkregen en ook kan er meer daglicht naar binnen komen. De tuin wordt meer een onderdeel van uw woonruimte, waardoor u optimaal van uw tuin kunt genieten en buiten als het ware binnen wordt gehaald.

Knipping schuifpuien worden gemaakt van duurzame kunststof, vaak in combinatie met aluminium aan de buitenzijde. Deze combinatie van materialen brengt vele voordelen met zich mee, zoals een zeer goede isolatie. Daarnaast voldoet de schuifpui aan alle veiligheidseisen en is deze onderhoudsvrij. Er zijn diverse soorten schuifpuien en schuifdeuren te verkrijgen, in elke gewenste kleur. Net als een aluminium kozijn van Knipping, kan ook elke schuifpui ingepast worden in onze modelseries Classic, Timeless, Nostalgie, Duoline en Monoline. Daarnaast heeft u de keuze uit een tweedelige schuifpui, een driedelige schuifpui of zelfs een vierdelige schuifpui.

Uw aluminium schuifpui wordt volledig op maat gemaakt, zodat deze perfect in uw huis past. De plaatsing van de schuifpui wordt gedaan door monteurs met kennis en ervaring en u krijgt maar liefst tien jaar garantie op zowel de schuifpui als de montage ervan.

Accessoires voor uw schuifpui

Een mooi en praktisch accessoire voor uw Knipping schuifpui of tuindeur is een revolutionaire plissé-hordeur. Andere hordeuren rollen uit, maar deze plissé-hordeur vouwt zich uit als een harmonica. Een groot voordeel hiervan is dat de hordeur beter zichtbaar blijft. Hierdoor is de kans dat er iemand door een gesloten hordeur heen loopt een stuk kleiner.

Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw kunststof schuifpui te laten voorzien van warmtewerend glas. Dit glas zorgt ervoor dat de temperatuur in huis constant blijft, doordat zonnewarmte buiten wordt gehouden en de warmte in huis binnen wordt gehouden. Het daglicht kan wel gewoon volop binnen komen. Met dit klimaatglas bespaart u op energiekosten en u heeft geen zonwering meer nodig.