De rugtas is al sinds jaar en dag razend populair en is ideaal voor het dagelijks gebruik. Eastpak heeft een diverse collectie bestaande uit verschillende soorten en maten. Eastpak is ook altijd een voorloper geweest op het gebied van kleuren en prints waardoor de Eastpaktassen zich richt op zowel fashion en fun.

Hoge kwaliteit

Naast het feit dat je goed voor de dag kunt komen met de tassen van Eastpak, staat Eastpak ook bekend door hun kwaliteit. Eastpak gebruikt nylon dat dubbel wordt gestikt en de rist zijn van het bekende merk YKK. Middels de goede kwaliteit worden de rugtassen van Eastpak ook veel gebruikt door reizigers. De functionaliteit van deze rugtassen zijn uitermate geschikt om mee te nemen als handbagage in het vliegtuig, of om je spullen mee te nemen tijdens een excursie. Eastpak rugtassen zijn voorzien van gewatteerde schouderbanden en een goede pasvorm. Hierdoor ontlast u uw rug en schouders door een uitstekend draagcomfort.

Garantie

Naast de juiste kwaliteit zet Eastpak zich sterk in om zijn producten tegen materiaal- en productiefouten te waarborgen met een garantie van dertig  jaar op alle gebruikelijke producten zoals rugzakken, tassen en bagage. Bij producten die gemaakt zijn van modieuze stoffen of constructies in beperkte oplages geldt er een garantie van twee jaar. Wanneer u niet zeker bent over de garantie die voor uw product geldig is, controleer dan uw garantiedocument of kaartje dat bij uw aankoop wordt meegeleverd.