Flexibiliteit; het wordt steeds belangrijker in de huidige tijd. We werken overal en altijd, hebben altijd toegang tot het internet en kunnen met iedereen snel afspreken. Die flexibiliteit maakt ons leven ook wel heel vol. Tijd dus om wat flexibiliteit in te bouwen in onze vrije tijd. Lekker genieten thuis moet toch ook veel makkelijker kunnen? Met een draadloze thermostaat zit u nergens meer aan vast; letterlijk en figuurlijk.

Veranderen en vernieuwen

Een draadloze thermostaat is ideaal voor mensen die wel eens wat anders willen. Vaak zijn elementen in het interieur als een thermostaat storend bij een nieuwe inrichting. Had u nu net een mooie grote kast tegen die muur willen zetten, zit dat ding weer in de weg. Als u kiest voor draadloos kunt u eindeloos blijven wisselen. En wanneer geen enkele plek op de muur goed uitkomst; zet hem dan neer op een tafeltje!

Apps voor uw comfort

Ook zijn er veel apps om de draadloze beleving nog beter te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld door de app te installeren op uw telefoon of tablet overal de warmte in uw huis regelen. Of u nu in de trein zit, op het werk of ergens koffie drinkt; als u bijna naar huis gaat kunt u ervoor zorgen dat de temperatuur behaaglijk is. En dat is niet alleen comfortabel; ook is het milieuvriendelijk als u de temperatuur als u niet thuis bent laag blijft houden.

Slimme thermostaten

Het hebben van een draadloze thermostaat heeft natuurlijk nog veel meer voordelen. Thermostaten kunnen vaak diverse programma’s onthouden maar de thermostaten van de toekomst kunnen veel meer. Zo kunnen ze uit zichzelf onthouden wanneer u niet thuis bent, kunnen ze speciale programma’s onthouden voor de winter of zomer en zijn er zelfs thermostaten met een wekkerfunctie. Zo weet het apparaat uit zichzelf wanneer hij moet aanspringen om u lekker warm uw ochtendritueel uit te laten voeren. Altijd comfortabel met draadloze thermostaten.