De voordeur is een belangrijk onderdeel van een huis, omdat dit het eerste is dat je ziet nog voordat je binnen bent!
Dit is de reden dat u bij Knipping deuren kunt vinden in vele verschillende soorten en maten. Wij hebben zowel voordeuren als achterdeuren en tuindeuren in drie modelseries, allemaal goed geïsoleerd en net even anders dan andere deuren!

Deuren van Knipping zijn verkrijgbaar in ruim 220 kleuren. Er zijn luxe deuren, voorzien van gietijzeren deurroosters, Dynasty deuren met klasse en Dutch design deuren van topkwaliteit. U kunt zelfs kiezen voor een deur met glas-in-lood ramen. Heeft u liever een schuifpui? Ook dat is mogelijk.

Alle deuren van Knipping worden vervaardigd uit een combinatie van kunststof en aluminium en worden voorzien van hoogwaardig glas. Knipping deuren zijn goed beveiligd tegen inbraak en zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Daarnaast zijn ze zo goed geïsoleerd dat tocht, lawaai en kou buiten de deur blijven.

Liever geen tocht in huis? Kies een deur met magneetsluiting

Onze unieke gepatenteerde magneetsluiting aan de onderkant van de deuren zorgt ervoor dat de deur altijd goed afgesloten is. U heeft nooit meer last van kou, tocht of regenwater dat door de wind naar binnen wordt geperst. De magneetsluiting is zowel geschikt voor uw voordeur als uw achterdeur. Een groot voordeel is dat de onderdorpel van onze deuren erg laag is, waardoor rolstoelen en rollators er gemakkelijk overheen kunnen.

Kunststof kozijnen

Net als onze deuren, worden ook Knipping kozijnen gemaakt in Nederland, van kunststof met aluminium. De kunststof die wordt gebruikt voor een Knipping Kozijn is hoogwaardig, herbruikbaar en duurzaam. En natuurlijk is ook de hoge isolatiewaarde een belangrijk aandachtspunt. De energiekosten worden steeds hoger, dus het is goed om energie te kunnen besparen. Knipping kozijnen isoleren zelfs zo goed dat ze geschikt zijn voor gebruik in een Passief Huis. Daarbij vergen Knipping kozijnen bijna geen onderhoud, omdat ze niet gerepareerd of geschilderd hoeven te worden. Kunststof kozijnen zijn leverbaar in iedere stijl en in iedere gewenste kleur.

Kom eens langs in een Knipping showroom bij u in de buurt, de koffie staat altijd klaar!