Zo’n veertig jaar geleden ontwikkelde een bekend merk dat gereedschappen produceert het zogenaamde SDS systeem. Dit betekende een enorme vooruitgang ten opzichte van het gereedschap dat voordien te verkrijgen was, omdat het mogelijk werd om snel van boren en beitels te wisselen in hetzelfde apparaat. Tegenwoordig is dit systeem nog verder doorontwikkelt en daar kunt u van profiteren. Mits u uw gereedschap in onze webshop koopt, tenminste. Wij bieden namelijk verschillende types apparaten met dit inventieve systeem, zoals een SDS+ boorhamer, een SDS+ combihamer en de absolute topper: de SDS Max boorhamer.

Een goede boor moet aan verschillende voorwaarden voldoen voordat hij een topprestatie kan leveren. Daarom loont het ook niet om een keuze voor een apparaat puur te baseren op de prijs van het gereedschap. U wilt namelijk de beste resultaten tijdens uw werk. Daarom bieden wij een ruim assortiment topapparaten, zoals een SDS+ boorhamer en een SDS+ combihamer.

Deze apparaten maken gebruik van het inventieve SDS systeem wat het mogelijk maakt de boren of hamers makkelijk te wisselen en toch strak en sterk in de body te verankeren. Bovendien zijn de opzetstukken, die natuurlijk ook allemaal afzonderlijk bij ons te koop zijn, ontwikkelt om extra robuust en zuiver te werken. Kiest u dus voor een apparaat met het SDS systeem, dan is kwaliteit dus verzekerd.

De voordelen van een SDS Max boorhamer

Heeft u een extreme zware klus te klaren waarbij u bijvoorbeeld door harde beton- en steensoorten moet boren, dan is het gebruik van een SDS Max boorhamer aan te raden. Deze zijn namelijk niet alleen enorm sterk, ze leveren ook nog eens het meeste vermogen waardoor een klus een stuk eenvoudiger te klaren is.

Wie wel veel vermogen wil hebben maar niet door de allersterkste materialen hoeft te boren kan in onze webshop ook kiezen voor een SDS+ boorhamer of een SDS+ combihamer. Deze zijn ook voorzien van het gepatenteerde systeem waarmee u gemakkelijk van opzetstuk wisselt. U merkt het wel: wij bieden niet alleen het grootste assortiment, wij weten ook wat we aanbieden. Heeft u dus een vraag over de aanschaf van een stuk gereedschap, dan kun u altijd bij ons terecht.