Ooit, lang geleden moest u nog met een slinger de oranjekleurige zonneluifel met de hand uitdraaien. Als de temperatuur boven de dertig graden was, begon u al te zweten bij de gedachte. Hoe mooi is het dan om nu met een simpele druk op de knop schaduw te creëren? Het is allemaal mogelijk geworden.

Of het nou gaat om een groot aantal ramen dat bedekt moet worden door projectzonwering of een lamellenrooster voor het ontwerp voor uw nieuwe pand, het is altijd belangrijk dat zonwering op een optimale manier kan functioneren. Daarbij komt dat het tegenwoordig wordt gezien als een deel van het interieur en ook wel raamdecoratie wordt genoemd. U merkt het al, voor een lamellenrooster of zonneluifel moet u naar een echte specialist voor gedegen advies en kwalitatief goede producten.

Want projectzonwering kan in alle soorten en maten – en niet te vergeten materialen – worden toegepast. Datzelfde geldt voor een zonneluifel, dat al lang niet meer het ouderwetse oranje doek aan een metalen frame hoeft te zijn. Het verschil met een lamellenrooster is dat een luifel aan de buitenkant van uw woning bevestigd wordt, terwijl een lamellenrooster is weggewerkt in het ontwerp van uw woning of bedrijfspand. Daarom is het bij deze vorm van projectzonwering extra belangrijk dat het aansluit bij uw woonwensen.

De zonneluifel is niet alleen mooi, maar ook praktisch

Zoals bij de meeste projectzonwering het geval is, is het erg belangrijk dat de gekozen producten doen waarvoor ze bedoeld zijn: het buiten houden van hinderlijke zonnestralen. U wilt namelijk niet dat de productiviteit van uw werknemers achteruit gaat omdat ze het beeldscherm van hun computer niet goed kunnen aflezen. Projectzonwering moet daarom perfect aangepast zijn aan uw situatie, zonder daarbij afbreuk te doen aan de uitstraling van uw pand. Ook kunt u natuurlijk voor een lamellenrooster kiezen.

Wat u ook doet, laat u goed adviseren – en inspireren – door vakmensen. Mensen die weten wat er te koop is op het gebied van raamdecoratie en die weten wat het beste past bij uw wensen. Die mensen zijn nooit ver weg. Maak dus gauw een afspraak en laat uw huis omtoveren tot een prachtig geheel.