Als project inrichter merken we al jaren dat er geen goede aanbieder is van zit statafels veel collega’s hebben een of twee tafels in hun assortiment, maar een plaats waar je meerdere tafels met elkaar kon vergelijken ontbrak.

Vandaar dat we de site (SPECIALIST IN ZIT STATAFELS EN DIVERSE VERSTELBARE TAFELS) hebben opgericht.

Dit is een complete site met een groot assortiment met zit sta tafels, verstelbare duo werkplekken of verstelbare kolomtafels.
of de tafels nu elektronisch verstelbaar moeten zijn of een bureau met slinger verstelling. of zelf een bureau met vertelling door middel van gasveer. Wij kunnen alles aanbieden. Door onze jaren lange ervaring is het voor ons ook geen enkel probleem om maatwerk aan te bieden. Wij hebben een grote voorraad aan onderdelen wat ons zeer flexibel maakt in de levertijd.

Wij betrekken onze zit stafel enkel uit Europa, alleen hierdoor zijn we er van verzekerd een top kwaliteit voor een scherpe prijs. Onze partners in Scandinavië hebben de productie capaciteit en creativiteit om met de tafels uit het verre oosten te kunnen concurreren. De kwaliteit is echter niet te vergelijken, we geven dan ook zonder problemen 5 jaar garantie. De motoren die we gebruiken zijn van vooraanstaande merken als Bosch en Linak.

Het bedrijf achter zit-statafel is het bedrijf Vandenberg kantoormeubilair een kantoormeubel importeur opgericht in 2002. Het zeer brede assortiment maakt het mogelijk om ook de rest van de inrichting met 1 partner in te richtten.

De filosofie van deze website is dat er altijd een dealer bij u in de buurt is. zo is het gemakkelijk om het product in het echt te gaan bekijken. of aanvullende informatie in te winnen. Bij een zit sta tafel is het echter belangrijk dat ook uw overige meubilair voldoende ondersteuning bied. U doet dus geen zaken met een onzeker website, maar met een betrouwbare leverancier bij u in de buurt waarbij u altijd terecht kunt met vragen over uw zit statafel of service. Ondanks deze goede service en dienstverlening kunt u wel de prijs van een webschop verwachten.