Spanje is een van de populairste vakantielanden. En dat is niet zo vreemd. Spanje heeft een heerlijk klimaat, een mooie en lange kustlijn, een rijke cultuur en vriendelijke bewoners. Droomt u er van om een vakantiehuis in Spanje te huren of te kopen? Dan bent u bij Spaansezon.nl aan het goede adres. 

Het klimaat en de cultuur maken een Spaanse vakantiewoning aantrekkelijk

Naarmate de leeftijd vordert en het pensioen dichterbij komt óf al ingetreden is, overwegen vele mensen een vakantiewoning in Spanje te huren of te kopen. Het warme klimaat en de ontspannen cultuur spreken hierbij duidelijk in het voordeel. Maar ook jongere mensen met een drukke baan zien een vakantiewoning in Spanje als een ideaal toevluchtsoord om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen.

Vakantiewoning in Spanje? Kijk naar de omgeving en voorzieningen

Als u een vakantiewoning in Spanje gaat huren maar zeker als u een huis wil kopen, is het verstandig om eerst een goed beeld te krijgen van de omgeving en de aanwezige sociale en maatschappelijke voorzieningen in de buurt. Het is natuurlijk handig als er winkels, een bank, een apotheek en een ziekenhuis op niet al te verre afstand gelegen zijn. Spaansezon.nl kan u daarin aan de hand van het beschikbare aanbod Spaanse vakantiewoningen deskundig adviseren.

Eerst wat uitzoekwerk alvorens een vakantiewoning te kopen

Wie al gepensioneerd is en een vakantiewoning in Spanje wil kopen en daar het jaar rond wil verblijven, wordt een inwoner van dit Zuid-Europese land. Wonen in het buitenland vraagt wat uitzoek- en regelwerk. Als u recht heeft op AOW, moet dit in Spanje worden geregeld. Puzzel ook uit hoe het met uw ziektekostenverzekering zit. Het zorgsysteem in Spanje is anders dan in Nederland.

Ontspannen genieten van het goede leven

Een vakantiewoning Spanje betekent ontspannen genieten van het goede leven. U bevindt zich op slechts een paar uur vliegen van Nederland, maar waant zich in een andere wereld. Minder hectisch, minder vol en minder regen en kou. Spaansezon.nl heeft een mooi aanbod Spaanse vakantiewoningen die invulling geven aan uw droombeeld. Kijk eens rond op onze website en neem vrijblijvend contact met ons op. U zult verrast zijn over de vele mogelijkheden.