Ben je op zoek naar een coronaproof uitje waarbij je op een leuke én originele manier van de natuur van Drenthe kunt genieten? Dan is het huren van een e-chopper ( ook wel e-scooter genoemd) zeker wat voor jou.

Wandelen of fietsen zijn tegenwoordig populaire vrijetijdsbestedingen voor jong en oud. Maar veel mensen zijn ondertussen enorm toe aan een hogere funfactor. Behoor jij tot die groep? Dan is het huren van een e-chopper in Drenthe ideaal. Verken de omgeving en bezoek de mooiste natuur in Drenthe zoals het Bargerveen of het Dwingelderveld. Ook gewoon in de steden en dorpen zijn e-scooters prima vervoersmiddelen.


Ervaar het gevoel van vrijheid in Drenthe

In een tijd waarin we beperkter zijn in wat we kunnen doen, snakken we naar het gevoel van vrijheid. Lekker eropuit gaan, een nieuwe ervaring beleven, ontspannen en genieten terwijl je gezellig met je vrienden of familie (of alleen!) op pad bent. Touren door Drenthe met een e-chopper is een erg leuk én in tijden waarin je afstand moet houden en niet met veel mensen bij elkaar in een binenruimte kan verblijven ook een coronaproof uitje. Het ultieme gevoel van vrijheid ervaar je op deze stoere en moderne vervoersmiddelen. Kies je voor een uitgestippelde tour zodat je alle leuke plekken te zien krijgt of kijk je liever zelf waar je naartoe wilt rijden?Alles is mogelijk!

Comfortabel, stoer en duurzaam

Een elektrische scooter is een handig vervoersmiddel waarmee je met gemak flink wat kilometers kunt afleggen. Terwijl jij lekker comfortabel op je stoere e-scooter zit, kun je veel van het mooie Drenthe zien. Bovendien is deze manier van rijden ook nog eens duurzaam, gezonder ondat er geen uitlaatgassen zijn en geruisloos. Zo kun je van de natuur genieten zonder overlast te veroorzaken en is het voor jezelf ook optimaal rijden. Bovendien is het een ideale activiteit wanneer je in de buitenlucht wilt zijn en afstand wilt houden: een coronaproof uitjte dus!