Een vakantie Twente bied heel veel mogelijkheden. Het “Twentse” land bied namelijk een groot natuurgebied aan en heel veel verschillende cafe’s en fietstochten. Maar waar kan je nou eigenlijk op vakantie Twente?

Camping

In Twente zijn heel veel verschillende campings te vinden. Elke camping heeft verschillende afmetingen en heeft meer plaats dan een ander. De afgelopen jaren zijn er ook veel meer verschillende campings bij gekomen. Mensen die in Nederland op vakantie gaan kiezen vaak voor een camping in Twente omdat dit ten eerste veel goedkoper is dan een huisje huren. Ten tweede is Twente een hele goede plek om tot rust te komen en gezellig een fietstocht of een wandeling te maken. Er zijn alleen in Twente al meer dan 50 fietstochten te vinden. Elke fietstocht heeft ook het aantal km er bij staan waardoor je gemakkelijk zelf kunt kiezen of je graag 60 km fiets of dat je een klein rondje wil maken van 25 km. Een camping Twente vind je veel boerderij campings waar je voor een laag bedrag gemakkelijk een dagje of gebruik kunt maken van alle voorzieningen.

Hotels in Twente

Wil je graag je vakantie in Twente vieren of wil je weekendje weg in een heerlijk hotel Twente? In Twente kun je heerlijk genieten en erop uit gaan. Er is genoeg cultuur te vinden en hotels zijn er ook genoeg. De bekende van der valk hotels zijn er genoeg te vinden en deze spreken natuurlijk altijd van vaste kwaliteit. In Twente vind je veel verschillende hotels zoals een 3 sterren hotel maar je kunt natuurlijk ook voor meer luxe gaan en een 4 sterren hotel kiezen om lekker te genieten van je welverdiende rust en luxe zoals een boxspring bed of een heerlijke champagne in een champagnekoeler.

Vakantie boeken?

Ben je nou echt alleen opzoek naar een vakantie Twente maar niet opzoek naar een camping of hotel dan heb ik voor u een prachtig vakantiepark wat kleinschalig is maar toch zeer gezellig en voldoet aan alle eisen die je wilt voor een vakantie. Dit vakantie park heet kaps en heeft een kleinschalig vakantie park in Twente  Een vakantie Twente kan hier echt niet meer mis gaan. Veel speelruimte voor elk kind en de ouders kunnen zich goed vermaken met fietstochten, wandelpaden, cafeetjes en nog wel veel meer.