Dit jaar is het zesde jaar dat mijn gezin en ik op vakantie gaan naar de Costa Blanca. Voor mijn gezin is dit het ideale gebied om op vakantie te gaan. Mooie witte stranden, heerlijk eten en genieten van het prachtige weer. Elk jaar weer gaan we met de auto richting Spanje en vanwege het feit dat de Costa Blanca een behoorlijk aantal kilometers rijden is, blijven we vaak zo’n 3 tot 4 weken om optimaal te kunnen genieten van de vakantie.

De mooiste vakantiehuizen in Spanje

De eerste paar jaren van de vakanties aan de Costa Blanca hebben we telkens gewisseld van aanbieders van vakantiehuizen in Spanje omdat we toch altijd niet heel erg tevreden waren met de vakantiehuizen waarin we verbleven. Er was daarbij altijd wel iets wat niet helemaal naar onze smaak was. Zo is het een keer voorgekomen dat we een vakantiehuis Spanje hadden gehuurd, waar een zwembad in de tuin zat. Een zwembad is voor ons erg belangrijk, maar het zwembad bij het gehuurde vakantiehuisje was niet gevuld met water.

Vakantiehuizen

Vorige week heb ik wederom een vakantiehuis gehuurd. Dit jaar gaan we naar Javea aan de Costa Blanca, ik heb er nu al echt heel erg veel zin in. Er even tussenuit met mijn man en kinderen, heerlijk bijkomen van het drukke leventje hier in Nederland. Dit jaar zullen we verblijven in een hele mooie villa met ruimte voor 6 personen, zodat mijn oudste dochter haar vriend mee kan nemen. Bij de villa is een privé zwembad zodat de kinderen heerlijk kunnen zwemmen. De villa’s zijn altijd luxe, ruim en zeer comfortabel. Ik raad het dan ook zeker aan iedereen aan om een vakantiehuis in Spanje te huren.