Het hoogtepunt van het schooljaar is voor veel leerlingen het jaarlijkse kamp met de hele klas. Een paar dagen kunnen de kinderen zich helemaal uitleven zonder te rekenen of andere vakken te oefenen. Echter, voor de organisatie is het belangrijk dat de groepsaccommodatie goedkoop is, omdat het niet de bedoeling is om een grote eigen bijdrage van de ouders te vragen. Bij Kampeerboerderij Ommen kunnen ze daaraan voldoen, en wel op een heel originele manier.

groepskamperen

Als een groepsaccommodatie goedkoop moet zijn kan rustig worden afgestapt van het klassieke idee van het verblijven in een kampeerboerderij. Daar wordt bijna standaard naar gekeken omdat veel mensen niet weten dat er meer mogelijkheden zijn voor een groepsuitje. Groepskamperen bijvoorbeeld.

Als u gaat kamperen in een grote groep is het belangrijk dat het lekker weer is. Omdat de meeste kampen aan het einde van het schooljaar worden gehouden is dit meestal geen probleem. Het is richting de zomer vaak al warm genoeg om overdag lekker buiten te leven. Daarom is kamperen met een groep ook zo leuk: u laat de kinderen namelijk kennismaken met de natuur zoals ze dat normaal gesproken niet snel doen.

De charme van het groepskamperen

Bij Kampeerboerderij Ommen weten ze dit als geen ander. Daarom bieden ze organisaties de mogelijkheid om te verblijven op hun grote kampeerterrein. Daar kunnen de gasten lekker buiten eten, spelen en uitrusten. Al zal van het laatste tijdens een schoolkamp wel geen sprake zijn.

Het spannende van kamperen begint natuurlijk als het donker wordt. U kunt zich namelijk wel voorstellen hoe geweldig de kinderen het vinden om in een groepje in een tent te slapen. Als het regent klateren de druppels op het tentzeil waardoor u helemaal het ultieme gevoel van buitenleven ervaart. Daarom is het verblijven in een tent van Kampeerboerderij Ommen ook zo geweldig. Tel daarbij op dat het een ideale mogelijkheid is om de huur van een groepsaccommodatie goedkoop te houden en de keus is snel gemaakt.

Bent u benieuwd naar de exacte mogelijkheden van het organiseren van een groepsuitje in de open lucht? Kijk dan snel op de website of neem contact op met de organisatie.