Je weet het in Nederland maar nooit, het kan mooi weer zijn, maar ook dagen achter elkaar regenen. Om daar rekening mee te houden zijn er veel vakantieondernemers die niet alleen zorgen dat de omgeving van hun groepvakantiehuizen tip top verzorgd is, maar ook de binnenzijde verdient tegenwoordig veel aandacht. Om dat zo te houden zijn wij met een speciaal takenpakket naar de beheerders gegaan. Wij willen namelijk dat u altijd kunt genieten van een schone en mooie woning, ook als u onverhoopt een paar dagen binnen moet zitten.

Kijk, je hebt twee soorten vakantiegangers: de mensen die groepshuizen uitzoeken vanwege de locatie en mensen die een kampeerboerderij kiezen omdat ze vooraf alles in ogenschouw nemen. Voor die laatste groep bieden wij onze groepshuizen aan. Niet dat de eerste groep bij ons niet welkom is. Natuurlijk wel. Iedereen die zin heeft in een leuke vakantie mag namelijk met alle plezier in onze kampeerboerderij verblijven.

Maar het is in zo’n geval wel prettig om te weten dat u onder alle omstandigheden een leuk verblijf kunt hebben. Want je kunt een accommodatie wel alleen selecteren omdat het in een mooie omgeving staat, maar wat nou als het een dag regent? Dan ga je niet met veel plezier naar buiten, toch?

Een makkelijke keuze uit groepsvakantiehuizen

Bovendien is het bij ons zo dat we een groot aanbod aan groepshuizen hebben. Komt u met een groep van 8 personen, dan is het geen probleem om bij ons een passende kampeerboerderij te vinden, maar ook als u met meer dan twintig mensen op bezoek komt hebben we een passende plek voor u.

En waar u altijd op kunt vertrouwen is dat alles in zo’n huis schoon is, goed werkt en goed onderhouden is. Want we willen namelijk het liefst dat u na uw eerste bezoek nog een keer terugkomt. En om eerlijk te zijn, doen de meeste van onze gasten dat ook.