Wie ook denkt dat de leuke Kampeer boerderij in Overijssel alleen maar oude boerderijen verhuurt heeft het helemaal mis. De naam doet misschien iets anders vermoeden, maar de verhuurder heeft ook een hele luxe groepsaccommodatie in haar assortiment. Wat zeggen we, wel meerdere! Tijd dus om eens even naar hun huizen te kijken en te constateren dat er eigenlijk best wel woningen bij zitten waar u zich een paar dagen zou kunnen vermaken. Ook als u eigenlijk nooit zin heeft gehad in een verblijf in zo’n groot huis. Maar het is leuker en luxer dan u tot nu toe altijd gedacht heeft!

Bij Kampeerboerderij Overijssel hebben de we laatste jaren veel geïnvesteerd in het herkennen van de wensen van onze klanten. Het is voor ons namelijk belangrijk om te weten welk type woning mensen het liefste huren, omdat we daar dan op kunnen inspelen. Zo kwamen we er achter dat er steeds meer mensen zijn die de luxe van hun eigen woning terug willen zien in de huuraccommodatie. Tot een paar jaar geleden was dat niet mogelijk. Toen werden er enkel verbouwde boerderijen aangeboden met een professionele maar sfeerloze keuken en grote slaapzalen. Maar die tijd ligt bij Kampeerboerderij Overijssel gelukkig achter ons.

Niet iedereen zoekt een luxe groepsaccommodatie

Maar omdat ze dus een goed onderzoek hebben verricht naar de wensen van de hedendaagse klant weten we dat niet iedereen op zoek is naar luxe en comfort. Er zijn ook nog steeds veel groepen die voor weinig een paar dagen weg willen. Denk bijvoorbeeld eens aan de organisatie van een schoolkamp.

Ook daar hebben we op ingespeeld. We kunnen namelijk ook een leuk schoolkamp faciliteren, want echt niet al onze huizen zijn zo luxe als hierboven beschreven. We hebben voor een schoolkamp bijvoorbeeld nog een mooie kampeerboerderij met grote slaapzalen waar de kinderen zich heerlijk in zullen vermaken.

En de leerkrachten die mee komen? Die kunnen natuurlijk apart slapen in een afzonderlijke slaapkamer. Want dat willen de kinderen toch het liefst.