Ga je voor een speciale gelegenheid bij vrienden op bezoek in het buitenland? Dan heb je misschien wel eens gedacht dat het leuk zou zijn als je een typisch Hollands bloemetje mee zou kunnen nemen.

Helaas is dat lang niet mogelijk geweest. Bloemen kunnen verwelken en vaak is er geen ruimte in het vliegtuig voor een verse bos bloemen. Die kun je namelijk niet in je koffer stoppen en als handbagage is het ook niet handig. Bloemen in het vliegtuig waren in het verleden niet verkrijgbaar. KLM heeft daar een verandering in gebracht door een samenwerking met Frederique’s Choice.

Frederique’s Choice staat al jaren bekend als het bloemenmerk van Nederland. Vooralsnog kon je alleen via het internet een Frederique’s Choice boeket kopen. Nu is het ook mogelijk om tijdens een reis met KLM bloemen te kopen in de lucht. De bloemen kan je dan aan iemand geschenk geven in het land van bestemming. De bloemen zijn verpakt per 7 mooie rozen die bovendien duurzaam geteeld zijn. Om de bloemen te beschermen tegen de drukte en krapte in de vliegtuig worden ze in een geschenkbox geleverd die de bloemen beschermen totdat ze worden uitgepakt op de plaats van bestemming. De bloemen worden geleverd met een exclusieve vouwvaas en een kaartje.
Dat is dus een super leuk en oer Hollands cadeau die je direct vanuit het vliegtuig aan een geliefde of aan vrienden kan geven.

Dit uniek idee is kenmerkt het innoverend aard van de bloemenonderneming. Hoewel bloemen vroeger alleen op de markt en bij de bloemenwinkel gekocht kan worden is Frederique´s Choice de eerste Nederlandse onderneming die exclusief de bloemen op het internet aanbied. Door bloemen nu ook in de lucht aan te bieden stelt het bloemenmerk nog een plek open waar vroeger bloemen nooit verkrijgbaar waren, maar waar wel vraag is naar verse bloemen.

Frederique´s Choice is opgericht door voormalig topmodel Frederique van der Wal. In een korte tijd heeft het bloemenmerk veel bekendheid weten te verwerken. Frederique´s Choice is o.a. bekend van televisie en wordt veel gepromoot door Frederique van der Wal die nu wonende is in New York.