We zien het tegenwoordig steeds meer; het all inclusive concept. Dit is niet voor niets. All inclusive heeft namelijk heel veel voordelen, zeker in bepaalde situaties. Ook Oostenrijk biedt all inclusive mogelijkheden aan de vakantieganger. In de zomerperiode, maar ook in het winterseizoen is hier steeds meer animo voor.

Gezinnen met kleine kinderen hebben vaak duidelijk een voorkeur hiervoor. Iedereen die kinderen heeft, herkent namelijk de moeilijkheden die men soms met de maaltijden van de kinderen heeft. Dit lusten ze niet, dat willen ze niet… All inclusive in Oostenrijk is vaak een buffet waarop altijd wel iets te vinden is wat uw kind kan bekoren. Daarnaast kunnen ze eerst kleine beetje proberen en wat ze echt lekker vinden, daar scheppen ze gewoon iets meer van op.

All inclusive heeft veel voordelen

Ook op het gebied van de drank heeft het voordelen. Het gezeur over bonnetjes die gedeeld moeten worden is voorbij. Iedereen neemt gewoon waar hij of zij trek in heeft en mocht er voor iets apart bijbetaald moeten worden, dan kan dat meestal gewoon op de kamer worden gezet. Rondjes geven is eigenlijk niet meer nodig. De maaltijden zijn zeker in Oostenrijk bij het all inclusive concept meestal van een hoog niveau. Hier hoeft u niet speciaal voor naar een restaurant. Lekker genieten dus in de eigen accommodatie.

Een duidelijk overzicht op de kosten

Er is nog een voordeel en deze is zeker niet onbelangrijk. Van te voren krijgt u een goed beeld wat de kosten voor de vakantie zullen zijn. Door het all inclusive concept weet u wat u voor uw verblijf kwijt bent. Het enige wat er nog bij komt zijn wat extra uitgaven voor bijvoorbeeld winkelen of ergens anders een hapje of drankje nemen. Maar waarom zou u dat doen, als in uw eigen accommodatie alles voorhanden is?