Er zijn talloze uitstapjes te maken in de mooie provincie Twente. Bij goed of slecht weer, met een groep komt of met z’n tweeën. Van jong tot oud, voor iedereen zijn er leuke en interessante uitstapjes te organiseren. In Twente hoeft u zich nooit te vervelen en dankzij de vele uitstapjes is er altijd wel wat bijzonders te beleven!

Twente staat alom bekend om het authentieke culturele erfgoed, zoals de kastelen en havezathes. Havezathes zijn grote, karakteristieke boerderijen met land. In Twente zijn deze te herkennen aan de traditionele zwart-witte luiken.

Overdekte uitstapjes en open lucht activiteiten

Er is een groot aanbod aan overdekte uitstapjes in de vele gezellige dorpen die Twente rijk is, dus als het weer een keer niet mee werkt, is dat geen enkel probleem! Bij goed weer is er in de vrije natuur genoeg te ondernemen. Er zijn natuurlijk prachtige wandelpaden en fietsroutes in Twente, maar er zijn ook uitstapjes met sport en spel. Zoals o.a. Pitch & Putt, Oudhollandse spellen, GPS routes en huifkartochten. Ook voor gezinnen met kleine kinderen zijn er in Twente talloze educatieve en spannende uitstapjes. Twente leent zich ook uitstekend voor uitstapjes met speciale arrangementen en groepsactiviteiten. In Twente kunt u een uitstapje helemaal voor u op maat laten samenstellen met een leuke, interessante mix aan activiteiten. Drentse uitstapjes zijn afwisselend educatief, sportief, cultureel of gewoon gezellig en ontspannend. Voor ieder wat wils!

Overnachten tijdens uw uitstapje in Twente

Er is zoveel te zien en te beleven in Twente dat één uitstapje natuurlijk niet genoeg is. Als u meerdere dagen in Twente wilt vertoeven zijn er een groot aantal overnachtingsmogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Van een luxe hotel tot eenvoudig bed & breakfast (slaoperij zoals we dat in Twente zeggen), na uw uitstapje kunt u vast heerlijk ontspannen en genieten van de Twentse gastvrijheid.

Hotel Twente

Genieten van de echte Twentse gastvrijheid en verfijnde gastronomie, de verrassingen van het unieke Dinkeldal ontdekken, ontspannen een boek lezen voor de open haard, de weldaad van de World of Wellness & Beauty ondergaan of op stap gaan in de mooie Twentse natuur en het Landgoed van Nederland. Buiten in een luie ligstoel luisteren naar het kabbelen van de Bloemenbeek en het gefluit van de vogels, daarvoor kiest u hét hotel Twente.