Oostenrijk is een populaire vakantiebestemming en dat is niet voor niets. Dit land heeft veel te bieden wat betreft natuur, cultuur en bezienswaardigheden. Natuurlijk zijn de bekende bergen de grootste trekker. Dit immense natuurverschijnsel heeft al vele mensen de adem doen stokken. De machtig hoge bergen steken al jarenlang hun besneeuwde toppen trots omhoog.

De perfecte wintersportomgeving

Dit maakt Oostenrijk tot de perfecte omgeving voor vele wintersporters. De gezellige, Duits aandoende cultuur staat bij vele hoog in het vaandel. De weersomstandigheden zijn immer goed. Oostenrijk heeft een prachtige natuur en die zie je op zijn best wanneer je er middenin staat. Heerlijk langlaufen tussen de hoge dennen of met een vliegende vaart van de skipiste af, op die manier beleef je Oostenrijk helemaal. Natuurlijk kun je ook met een simpele wandeling van het landschap genieten. De frisse lucht is gezond voor iedereen en zorgt ervoor dat je vol van energie blijft.

Lekker genieten

Genieten van een wintersport Oostenrijk. Een vakantie vol plezier, activiteit, natuur en gezelligheid. Dagenlang genieten van de zon, de sneeuw, de bergen en de mensen. Meteen als je ’s morgens uit bed stapt, begint het al. Je geniet van een echt Oostenrijks ontbijt en stapt met een volle maag de deur uit. Tijd voor een wandeling, een ontdekkingstocht en vooral tijd om de spieren op te warmen. Na een lekkere lunch wordt het tijd om de latten onder te binden. Of dat nu skies zijn of langlauflatten, je hebt gegarandeerd een middag vol van plezier. Na zo’n actieve dag is een goed diner natuurlijk wel belangrijk, maar dat is geen probleem in Oostenrijk. De Wienerschnitzel moet je in deze vakantie gegeten hebben en de Oostenrijkse kaart biedt meestal ook genoeg wildbraad. Laten we de afsluiting van deze dag niet vergeten: warme Glühwein in een ouderwetse après-ski-hut hoort er helemaal bij!