Heeft u een woning die al lang leegstaat, of een sportauto die u eigenlijk heel weinig gebruikt? En wilt u met deze objecten graag wat geld verdienen, in plaats van dat ze u alleen maar geld kosten? Maak dan gebruikt van tijdelijke huurovereenkomst. Maar doe dit wel goed, want er zitten een aantal haken en ogen aan die u goed moet afdekken voor u er aan begint. Daar kunnen wij u bij helpen. Wij stellen in dat geval namelijk een contract op dat u met de huurders kunt tekenen. Zo laten we zien dat we meer in huis hebben dan alleen een arbeidsrecht advocaat.

Er zijn veel specialisten van het ondernemingsrecht. Het is in dit rechtsgebied echter erg belangrijk om ervoor te zorgen dat er ook erg veel creativiteit in deze mensen zit, helemaal in economisch moeilijke tijden als deze. Zo kan het zijn dat het tijdelijk verhuren van een onroerend of roerend goed verstandig is voor een ondernemer die daar zelf nooit aan zou denken. In zo’n geval moet hij op de ondernemingsrecht specialist kunnen vertrouwen om het maximale rendement te halen uit zijn of haar eigendommen. En daarvan bent u bij ons gegarandeerd.

We doen veel meer dan tijdelijke huurovereenkomst

Natuurlijk helpen we niet alleen ondernemers. Sterker nog, we hebben een geweldige arbeidsrecht advocaat in dienst die u als werknemer perfect kan bijstaan als u een geschil met uw werkgever heeft. Dat kan bijvoorbeeld zijn als uw werkgever van u af wil, maar u geen ontslag wenst te nemen. Dan kan een arbeidsrecht advocaat u belangrijke steun verlenen.

We kunnen dus gerust stellen dat u met iedere juridische vraag naar ons kantoor kunt komen, of het nou om het arbeidsrecht of het ondernemingsrecht gaat. Wilt u vast wat meer weten over onze diensten en onze mensen? Kijk dan maar eens op onze website, waar u alles vindt over onze werkzaamheden. Natuurlijk zijn we bij een concrete vraag ook altijd telefonisch te benaderen. Schroom niet en bel ons, vaak kunnen we namelijk veel zorgen en lasten wegnemen.