Kopen op internet is tegenwoordig alom geaccepteerd. Dat wil niet zeggen dat het altijd veilig is. U als koper weet namelijk niet wie de persoon is aan wie u uw bankgegevens en woonadres geeft. Als het mis gaat is het consumentenrecht er om u te beschermen en advocatenkantoor kan u daarmee helpen.

Binnen het consumentenrecht zijn alle regels met betrekking tot koop, verkoop en huur van goederen vastgelegd. Deze regels zijn voor iedereen belangrijk, maar bijna niemand weet hoe ze precies in elkaar zitten. Daarom heeft advocatenkantoor Enschede specialisten in dienst die uw rechten als consument van haver tot gort kennen.

Een voorbeeld: u koopt iets via een webshop maar krijgt een ander product geleverd dat wel op uw bestelling  lijkt, maar niet voldoet aan de exacte beschrijving. In dat geval voldoet de verkopende partij niet aan zijn of haar verplichtingen. In het geval dat u er niet met deze partij uit komt, kunt u een advocatenkantoor inschakelen om de zaak voor u op te lossen. Dit kan er toe leiden dat u uw geld terug krijgt, u een financiële compensatie ontvangt of alsnog het juiste product in bezit krijgt. Want deze mogelijkheden biedt het consumentenrecht u.

Niet alleen experts op het gebied van consumentenrecht

Het advocatenkantoor heeft, naast een specialist die alle regels rond de aan- en verkoop van goederen, het huren van producten en de plichten van leveranciers kent, ook een  arbeidsrecht advocaat in dienst. Deze arbeidsrecht advocaat kan u helpen als u een probleem met een werknemer of werkgever heeft dat u niet onderling kunt oplossen.

De arbeidsrecht advocaat zal in dat geval altijd eerst proberen met bemiddeling het probleem op te lossen. Deze manier van belangenbehartiging wordt ook wel mediation genoemd. Het voordeel hierbij is dat de arbeidsrecht advocaat voorkomt dat een geschil voor de rechter moet komen, waardoor hoge kosten bespaard kunnen blijven.

Mocht de arbeidsrecht advocaat het probleem toch niet direct voor u kunnen oplossen, dan is de gang naar de rechter altijd nog mogelijk. In dit geval is het prettig om te weten dat u wordt bijgestaan door een expert die alle fijne kneepjes van het vak beheerst. Daardoor weet u zeker dat het maximale resultaat voor u bereikt zal worden. Bij het advocatenkantoor bent u dus in goede handen.