Uw huis lekker warm houden is belangrijk. U wilt er lekker behaaglijk bij zitten. Maar onze eisen veranderen. We willen niet teveel warmte verspillen, we hebben soms hele onregelmatige ritmes met werk en we willen alles overal kunnen regelen. De ATAG One is helemaal van nu.

De thermostaat opnieuw uitgevonden

De thermostaat helpt ons om ons huis zo te verwarmen dat het voor ons lekker is. Klimaatbeheersing, wanneer de verwarming aanslaat, allemaal zaken waar de thermostaat ons al jaren mee helpt. De ATAG One doet dit op een totaal nieuwe manier. Want in dit slimme tijdperk moet onze thermostaat ook slim zijn.

Draadloze bediening

Welk merk telefoon, tablet of pc u ook heeft; u kunt uw thermostaat draadloos op afstand besturen. Middels een paneel dat in de browser wordt weergegeven kunt u aangeven wat u wilt dat de verwarming in uw huis gaat doen. Het signaal wordt verzonden via uw Wi-Fi en doorgestuurd aan de thermostaat.

Alle functies die u nodig heeft

Een vakantiefunctie voor als u langere periodes niet thuis bent, vorstbewaking, weersafhankelijke programma’s; het is slechts een greep uit de functionaliteiten van de ATAG One. Alles erop toegespitst dat u zo efficiënt en behaaglijk mogelijk gebruikt kunt maken van uw verwarming thuis.

Lekker gemakkelijk

Natuurlijk wil je niet teveel problemen hebben met de verwarming. De ATAG One neemt de last uit uw handen. Het wordt automatisch ge-update, geeft preventief meldingen en wordt gecontroleerd op afstand. Ook service kan op afstand geregeld worden als er dan echt iets mis gaat. U hoeft zich niet druk te maken; u hoeft alleen lekker te genieten van het comfort van uw huis.

Voor nu en voor de toekomst

De ATAG One is helemaal voorbereid op de toekomst. Met de automatische updates, aangevulde functionaliteiten en bediening op elke locatie weet u dat u klaar bent voor de toekomst. Slimme mensen kiezen voor een slimme thermostaat.

Hoe werkt de ATAG One?

Bekijk hier de film.

Meer informatie? Bezoek dan onze website.