Wie met deze zonnige dagen zijn of haar zonneluifel heeft uitgerold kan baad hebben bij het lezen van deze blog. Net als bij verschillende garagedeuren en rolluiken, wil het nog wel eens voorkomen dat het dichtklappen niet zo gaat als gewenst. Enkele garagedeuren moeten eerst een stukje open worden getrokken alvorens ze dicht kunnen worden gedaan. Datzelfde komt ook regelmatig voor bij de zonneluifel.

Het bedrijf dat rolluiken verkoopt is gespecialiseerd in het maken van zonnewering en kan altijd een passend exemplaar voor u maken. Het bedrijf verkoopt trouwens niet alleen rolluiken, maar is een totaal leverancier. Het bedrijf levert onder andere binnen-en buitenzonwering, garagedeuren, rolluiken, horren, maar vervult ook uw overige wensen in het huis zoals raamdecoratie, vloerbedekking en gordijnen. Koopt u een product bij dit bedrijf, dan hoeft u niet meer te prutsen met uw huidige luifel of rolluik. Het is namelijk soms redelijk lastig als u even snel in de zon wilt zitten, maar uw zonneluifel niet snel in kunt draaien. Daar gaat heel wat frustratie aan vooraf. Ook voor mensen die al op leeftijd zijn is het een flinke klus om bepaalde zonneluifels naar boven of beneden te draaien, aangezien het nogal wat kracht kost. Daarnaast kost het soms ook erg veel moeite om garagedeurendicht te drukken. Voor deze problemen is er nu een geweldige oplossing.

Bediening vanaf een Ipad

Er zijn meerdere soorten bediening mogelijk. Bediening kan door middel van band, motor of motor met afstandsbediening. En dit is nog maar een greep uit de mogelijkheden. Maar vandaag de dag kunt u ook uw rolluiken bedienen vanaf uw Ipad of telefoon! Misschien heeft u wel eens eerder gehoord van elektrische bediening (RTS), bijvoorbeeld voor uw garagedeuren, maar misschien nog wel niet van io-homecontrol. Op deze manier kunt u uw zonwering bedienen, ook vanaf een andere locatie, met uw smartphone of tablet.