Bij het horen van het woord zonwering of zonneluifel zullen weinig mensen aan de winter denken. Eerder aan een warme, zomerse dag waarop binnen verkoeling moet worden gezocht. Toch bestaat raamdecoratie uit veel meer dan alleen een zonneluifel. Bij Gordijnen Enschede weten ze daar alles van en kunnen ze u overtuigen dat er raamdecoratie is die in de winter bijdraagt tot meer sfeer in huis.

Gordijnen Enschede is namelijk niet alleen gespecialiseerd in het aanbrengen van een zonneluifel, maar kan veel soorten andere raamdecoratie leveren. Denk bijvoorbeeld eens aan een paar warme, sfeervolle gordijnen of verduisterende duettes. Als u deze rondom of over de ramen bevestigd zult u op een knusse winteravond kunnen genieten van privacy en een warme uitstraling in uw woonkamer.

Raamdecoratie in de zomer vooral nuttig

Waar gordijnen of andere raambedekking in de winter vooral een sfeerverhogend doel hebben heeft deze vorm van aankleding in de zomer een heel andere bedoeling. Zo weten ze bij Gordijnen Enschede als geen ander dat veel klanten in de zomer een oplossing willen hebben voor de warmte in huis of het binnenglippende zonlicht.

Dat laatste probleem geldt natuurlijk vooral op de slaapkamer. In de zomer komt de zon al vroeg op en als dit zonlicht naar binnen komt kan dat ervoor zorgen dat uw slaap ruw wordt verstoord. In dat geval kunnen verduisterende gordijnen helpen om uw kamer lekker donker te houden. Deze gordijnen bestaan in verschillende vormen, zoals vouwgordijnen, rolgordijnen of hangende gordijnen.

Ook voor buitenshuis heeft Gordijnen Enschede de ideale zomeroplossingen: een zonneluifel. Deze draait u uit – met de hand of automatisch – waardoor u in de tuin een heerlijk koele schaduwplek maakt. Zo kunt u in de zomer toch in de buitenlucht verblijven zonder dat u in de brandende zon hoeft te zitten. Zo blijkt maar weer dat een zonneluifel dus vooral een praktische functie heeft.

Bij Gordijnen Enschede kunnen ze u nog veel meer vertellen over de eindeloze mogelijkheden. Want of u nou op zoek bent naar producten die in de winter een sfeervolle kamer maken, of materialen die in de zomer schaduw veroorzaken: bij ons bent u aan het goede adres!