Kleuren matchen en de trend volgen is een vak apart. Een woonkamer kan net dat beetje extra krijgen door ja, wat? De kleur purper? Is wit weer helemaal hot? Kan dat bankstel nu wel of niet? Welke lamp kiest u erbij? Een designlamp of een heel armatuur met spotjes? Hoe maakt u nu uw werkruimte helemaal up-to-date? Interieuradvies kan hierbij helpen om elke woon- en werkruimte trendy te maken.

Interieuradvies op maat

De nieuwe keuken is helemaal ingericht met behulp van de keukenspecialist. Nu de woonkamer nog en de zolder ombouwen tot werkruimte. Maar hoe doet u zoiets? Is behang nu in of weer helemaal uit? Een interieurstylist kan hierbij helpen. Hij of zij geeft advies op maat en weet de laatste trends op woongebied. Dit betekent een warme sfeer tot stand brengen. Kleuren afstemmen op de leefruimte en door accenten een donkere hoek laten oplichten. Een woonkamer kan door een totaal andere inrichting ruimer en lichter worden. De zolder kan van rommelhok tot een oase van rust worden gecreëerd. De totale uitdaging is om een ruimte in harmonie te laten zijn zodat iedereen zich thuis voelt.

Advies voor op de werkvloer

Bij de binnenkomst op kantoor kunt u het al voelen. Voelt u zich er thuis? Ditzelfde geldt voor klanten. Wanneer een bedrijfspand zakelijk maar speels is ingericht geeft dat net dat beetje meer dat mensen willen blijven. Dit kan door bepaald soort meubilair in de lounge of wachtruimte, een schilderij aan de wand en door met een mooi bloemstuk op de receptiedesk. Bovendien dient de ruimte overzichtelijk te zijn. Ook de indeling van kantoorruimten en vergaderruimten kan een wereld van verschil geven. Het kan zijn dat er meer knopen worden doorgehakt wanneer een vergaderruimte gele muren heeft. Een interieurstylist adviseert in kleuren en vormen. Zij zorgt ervoor dat u en uw collega’s in een sfeervolle omgeving kunnen werken.

Wilt u de laatste trends op woongebied weten of een metamorfose van uw huis of werkruimte? Schakel dan de interieurspecialist in voor interieuradvies. Interieuradvies om een gezellige woonruimte en werkruimte te creëren volgens de laatste trends.