Bent u het ook helemaal beu om veel geld uit te geven voor wat men een ‘shortbreak’ noemt. Aan de naam van deze vakantie te horen moet het niet al te veel geld kosten – het is immers maar voor een paar dagen – maar de waarheid blijkt vaak anders. Wij snappen dit onbegrip. Daarom hebben we een goedkoper alternatief voor deze vakanties gevonden: groepskamperen. Daaruit blijkt dat het boeken van een groepsaccommodatie goedkoop kan zijn. En het is zelfs meer dan dat: het is origineel, knus en avontuurlijk.

Bij Groepsaccommodatie Overijssel zijn we constant bezig om onze markt te verkennen en om te kijken hoe we het voor onze gasten leuker te maken. Zo kwamen we onlangs ook op het idee om het mogelijk te maken een groepsaccommodatie goedkoop aan te bieden. En dat is gelukt!

Want heeft u er al eens aan gedacht met uw hele familie naar een camping te gaan? Misschien niet. Dat kunnen we ons wel voorstellen. Het is namelijk niet handig om, als u maar een paar dagen op pad gaat, eerst een tent te moeten opzetten en alles te moeten installeren. In dat geval bent u namelijk al een halve dag kwijt voor het plezier kan beginnen.

Niet alleen de prijs van groepskamperen is aantrekkelijk

Maar wat als er al tenten klaar zouden staan en u alleen maar uw kleding in de tent zou hoeven te zetten? Dan wordt het een heel ander verhaal. Dat is nou precies wat we bij Groepsaccommodatie Overijssel ook dachten.

Daarom bieden we bij Groepsaccommodatie Overijssel groepskamperen aan. Met deze unieke mogelijkheid om met een grote groep weg te gaan laten we niet alleen zien dat het boeken van een groepsaccommodatie goedkoop kan zijn, maar het zorgt er ook nog eens voor dat u een paar dagen middenin de natuur kunt verblijven. Dat is heel iets anders dan u normaal gesproken gewend bent. En dat is ook wel een keer leuk, toch? Nou, waar wacht u nog op? Boeken!