De ATAG One slimme thermostaat biedt u vele voordelen die u van andere thermostaten niet kunt verwachten.

Opstaan in een warm huis

In Nederland is het vaak koud, en dan met name in de ochtend. Dit is dan ook erg vervelend wanneer u net wakker wordt, want dan moet u eerst de verwarming aanzetten en voordat deze het gehele huis op een comfortabele manier heeft opgewarmd kan soms wel een uur lang duren. Daar kunt u natuurlijk niet op wachten. Met de ATAG One is dit ook niet nodig. Deze kunt u namelijk zo instellen dat deze uw huis verwarmt wanneer u dat wilt.

Geld besparen

Dat is echter nog niet alles wat deze thermostaat u te bieden heeft. Vaak kijken wij naar onze maandelijkse energierekening en schrikken elke keer weer hoe hoog het bedrag is. De ATAG One kan u echter helpen om effectief op deze kosten te kunnen besparen. Uw huis wordt heerlijk warm, terwijl er toch minder energie gebruikt wordt.

Bewegingssensor

Een ander voordeel van deze thermostaten is dat ze een ingebouwde bewegingssensor hebben. Wilt u dus graag dat de verwarming aanspringt op het moment dat u thuis komt, of in de ochtend wanneer u wakker wordt, zonder dat u een vaste tijd hoeft in te stellen, dan kan dit ook door de ATAG One te laten registreren wanneer deze zichzelf moet inschakelen.

Automatische storingsmelding

Is er een storing in huis, dan hoeft u nu niet meer alles na te kijken om te zien of er iets mis is. De Atag One geeft u heel eenvoudig aan wanneer er een storing is en u hoeft geeneens de installateur te bellen, want deze wordt automatisch op de hoogte gesteld. Zo bespaart u tijd en frustratie, voor het ultieme gemak.

App

Wist u echter ook dat dit apparaat gemakkelijk vanuit uw app bestuurd kan worden? Zo heeft u altijd de controle, ongeacht waar u zich bevindt.

Aanpassen aan de buitentemperatuur

Ten slotte stelt de ATAG One automatisch de temperatuur van het water bij in huis wanneer de buitentemperatuur stijgt. Dit is dus nog effectiever besparen.

Voor al deze voordelen en meer kunt u gelijk een kijkje nemen bij de ATAG One thermostaat!

Bekijk hieronder de film: