Bij de keuze voor een CV-ketel komt veel kijken. Het is namelijk een grote investering die jaren mee moet gaan. Kwaliteit staat dus voorop. Ook is er veel afhankelijk van uw ketel. U wilt natuurlijk lekker warm en behaaglijk thuis zitten. En niet alleen de verwarming moet goed werken, ook warm water voor in bad of de douche is belangrijk voor uw comfort. ATAG biedt de hoogte kwaliteit wat betreft ketels zodat u zeker weet dat u er een tijd warm en comfortabel bij zit.

5 jaar op rij beste uit de test

De Consumentenbond is de meest betrouwbare bron voor reviews en tests van producten. Als de Consumentenbond ergens tevreden over is betekent dat dan ook zeker wat. ATAG heeft dit jaar voor het vijfde jaar op rij de ultieme beoordeling gekregen van de Consumentenbond, wederom kwam een ATAG ketel als beste uit de test.

ATAG staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Niet alleen de Consumentenbond weet dat ATAG kwaliteit biedt; consumenten zijn er onderhand ook zeker achter gekomen. ATAG wordt gewaardeerd als een van de beste fabrikanten op het gebied van ketels en thermostaten en is geliefd bij duizenden huishoudens in Nederland. ATAG staat voor kwaliteit, niet alleen in producten maar ook in service. De installatie, het onderhoud; alles wordt perfect geregeld zodat u er altijd lekker warm bij kunt zitten.

Hoog rendement, meer dan 100%

Bij een CV ketel is het rendement dat verkregen wordt heel belangrijk. Het rendement beschrijft hoeveel procent van het gas dat door de ketel heen gaan ook daadwerkelijk wordt omgezet in warmte. Een rendement tussen de 90% en 100% is heel redelijk. ATAG gaat nog iets verder. ATAG biedt een rendement van 108%. Dit wordt behaald door ook gebruik te maken van de condensatie die plaats vindt in de ketel. Zo gaat niks verloren en bent u altijd verzekert van een goede warmtevoorziening.

Inregelen

Inregelen is in feite het instellen en installeren van de ketel. Dit is echt iets wat door vakmensen moet worden gedaan en is ook waar de winst wordt geboekt in het rendement van de ketel. Vraag specifiek om inregeling door een vakman; het is duurder en duurt wat langer maar zorgt ervoor dat u het maximale rendement haalt. Het specialisme is vooral noodzakelijk omdat ATAG ketels net iets anders in elkaar zitten dan de doorsnee ketels. Zo beschikken ze bijvoorbeeld over een extra warmtewisselaar. Om hier alles uit te halen is dat expertise essentieel.

Plaatsing door een vakman

Niet alleen de ketel zelf is van de hoogste kwaliteit, ook de service. Door de ketel te laten installeren door een vakkundig bedrijf; Uneto-VNI erkende installateurs; behaald u het maximale rendement. Dit kost natuurlijk iets meer maar die investering heeft u er zo uit door de efficiëntie die de ketel hierdoor krijgt. Beknibbelen op zo’n belangrijke investering is nooit een goed plan en dat blijkt maar weer door het verschil in rendement tussen een vakkundig geïnstalleerde ketel en een niet-vakkundig geïnstalleerde ketel. Wilt u alles uit uw ketel halen? Ga dan voor een Uneto-VNI erkend installateur.

Hoge CW-klasse, overal warm water

Ketels worden ingedeeld in CW-klassen. Er zijn zes CW-klassen welke staan voor hoe goed het warme water kan worden gedistribueerd. ATAG is ingedeeld op CW5 wat betekent dat u gemakkelijk warm water kunt gebruiken op verschillende plekken in het huis op hetzelfde moment. Andere ketels hebben meestal een waardering van CW4 wat betekent dat het tegelijk gebruiken van warm water op verschillende plekken minder vlekkeloos verloopt.

Zuinig en milieuvriendelijk

Al genoemd is dat ATAG ketels efficiënt werken zodat u er altijd warm bij zit. Deze efficiënte heeft nog meer voordelen. Zo wordt bijvoorbeeld alles gehaald uit het gebruikte gas. Deze zuinigere omgang met brandstoffen is tegenwoordig heel belangrijk. Een bewuste omgang met brandstoffen en een groot rendement zorgen ervoor dat u bewust met uw gebruik om kunt gaan. En dat is niet alleen goed voor u maar ook goed voor het milieu.

Value for money

ATAG staat bekend als een duurder merk. Toch biedt ATAG flinke value for money. Wederom blijkt dat goedkoop duurkoop is want ATAG ketels gaan langer mee, leveren een beter rendement voor een kleiner gebruik; ze verdienen zich sneller terug. Het expertise wat gebruikt wordt bij de fabricatie, inregeling en service speelt hier een grote rol in. Wilt u dus een tijd zorgeloos genieten van een warm huis? Bij ATAG bent u aan het juiste adres.

ATAG verwarming

ATAG Gasheizung