Een antieke kast, een ouderwetse secretaire, een klassieke tafel met fraaie stoelen of een stoer en nostalgisch bureau. Antieke meubels brengen een warme sfeer en eigen karakter in elk interieur. Ze stralen rust uit en brengen het goede gevoel van vroeger in de moderne tijd. Wonen wordt met recht een persoonlijke beleving.

Antieke meubelen brengen sfeer en leven in het interieur

Antiek doorstaat elke tijdsperiode. Het heeft een rijke historie. Antieke meubels geven een doorleefde aanblik. Ze zijn meestal uniek in hun soort en qua stijl met weinig anders te evenaren. Met een keuze voor antieke meubels kiest men voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het maakt een investering in antiek altijd tot een goede en verantwoorde beslissing. Antieke meubelstukken gaan generaties lang mee. Of u nu een dressoir, biedermeier kast of commode uit grootmoederstijd aanschaft, het ziet er altijd schitterend uit en roept steevast een woonsfeer met een herinnering aan vroeger op.

Antieke meubelstukken zijn met vrijwel alles te combineren

Een antieke meubel valt met vrijwel alles in de woning te combineren. Steeds meer mensen ontdekken dat. De mix van authentieke nostalgie uit vervlogen tijden en moderne tinten in het interieur, zorgt ervoor dat het interieur altijd een verrassende en smaakvolle uitstraling heeft. Een oude, fraai vormgegeven mahonie kast gaat heel goed samen met een eigentijds en trendy dressoir. Oud en nieuw naast elkaar geeft juist extra cachet aan het interieur. Het staat voor durf, persoonlijkheid en klasse.

Een even ruime als veelzijdige collectie antieke meubelstukken

Zwijnenberg Antiek biedt een ruime en veelzijdige collectie antieke meubels. De oude pronkstukken kleuren elk interieur en passen zowel bij een landelijke als hedendaagse woonstijl. Het rijke assortiment beslaat unieke kasten, tafels, stoelen en secretaires. Meubelmaker Zwijnenberg Antiek is onder meer gespecialiseerd in de import en inkoop van bijzondere antieke meubelstukken. Van stukken met een stoere en strakke uitstraling tot nostalgische meubelen met een gracieuze en detaillistische vormgeving. Er is altijd een antieke meubelen op maat, dat naadloos in het eigen interieur past.