Het is natuurlijk heel leuk als je als ouders een kleine verwacht. Je kan namelijk helemaal gaan richten op de komst, door bijvoorbeeld het inrichten van de kinderkamer, het kopen van kleren.Maar voordat de baby er echt is, kan je er ook al van genieten door het maken van foto’s.
Want je kan een pretecho laten maken. Dit is een foto van de baby die nog in de buik zit van de moeder. Tijdens de gehele zwangerschap kan je bij pretecho Brabant terecht. Een pretecho kan je laten maken in Oudenbosch. Oudenbosch ligt in de buurt van Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Breda, Rotterdam en Tilburg.

Voorbeelden van pretecho

De pretecho wordt gemaakt in een gezellige en warme sfeer. Je laat namelijk niet dagelijks een pretecho maken, daar kijk je weken naar uit. Er zijn verschillende soorten pretecho’s. Zo is er een geslachtsbepaling die al vanaf week 13 gemaakt kan worden. Ook zijn er 4D-HD-real live zwangerschapsecho. Dit zijn de allernieuwste super realistische technieken die zorgen voor roze beelden. Het is natuurlijk mogelijk om deze beelden op DVD mee te nemen. Als je benieuwd bent naar de schattige babylook van uw baby of welke kenmerken hij of zij van de ouders heeft? Laat een pretecho brabant maken en je weet het!

Pretecho gebruikt de nieuwste technieken op het gebied van echo’s maken. Het is een uniek en onderscheidend concept in de regio. Daarnaast is deze pretecho het beste en het meest realistische beeld wat er te verkrijgen is in de regio. Daarnaast zijn de werknemers beiden geschoold als verloskundige en hoog medisch geschoold voor het uitvoeren van echo’s als beroep.