Heeft u ook al eens gehad dat u eindelijk dat overtollige gewicht kwijt was en dat het in hele korte tijd weer terug kwam? Alleen letten op de calorieën is helaas niet voldoende. Als u wilt afvallen EN op gewicht wilt blijven, dan kunnen afvalshakes de uitkomst bieden.

Waarom kom ik meteen weer aan als ik net ben afgevallen?

Het probleem bij afvallen is vaak dat u veel vocht verliest. U verliest dan snel veel gewicht, maar het lichaam heeft het water toch nodig. In hele korte tijd, zal het lichaam het water opnemen en bent u weer terug op uw oude gewicht.

Normaal gesproken zorgen eiwitten ervoor dat het water in een cel blijft zitten. Vergelijk het maar met 2 buffet restaurants waar een deur tussen zit. Het ene restaurant heeft een klein buffet en wordt maar 1 keer aangevuld. Het andere buffet heeft een groot buffet en wordt 2 keer aangevuld. Waar zouden de meeste mensen zitten als de kwaliteit hetzelfde is?

Zo is het ook in het lichaam. Zitten er meer eiwitten in een cel dan buiten de cel, dan zal er water de cel in gaan. Heeft het dieet dat u volgt te weinig eiwitten of te weinig van andere voedingsmiddelen, dan zullen de cellen water gaan afgeven. Heeft het dieet dat u volgt te veel voedingsmiddelen dan komt u aan, of valt u helemaal niet af.

Met shakes voor afvallen heeft u dit probleem niet.

Met behulp van dieetshakes op gewicht blijven.

In de dieetshakes zitten de belangrijkste voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Eiwitten, vitaminen en natuurlijk vocht. Simpelweg 1 of 2 van de dagelijkse maaltijden vervangen door een shake en daarnaast nog een warme maaltijd met voldoende groenten en niet al te veel calorieën is al voldoende om af te vallen.

Afvallen met shakes zijn de ideale manier om af te vallen. U zult met dieetshakes veel en snel afvallen, in korte tijd en op verantwoorde wijze.