Steeds vaker hoor je het in het nieuws of hoor je mensen erover praten, door middel van een ooglaserbehandeling weer kunnen zien zonder het dragen van een bril of ander zichtveld verbeterende middelen. Het is natuurlijk ook niet zo gek. Na een behandeling bij een ooglaserkliniek die binnen een dag gedaan is, kun je dezelfde dag al beter zien.

Het onderzoek

Als een patiënt zich meldt bij een kliniek zal deze eerst onderzocht worden door een specialist. De specialist zal een aantal tests afnemen. Uit dit onderzoek zal blijken of de patiënt geschikt is voor een ooglaserbehandeling en voor welke lasermethode. Niet elk oog is namelijk geschikt voor een ooglaserbehandeling. Af je geschikt bent voor

Ga daarom naar een gerenommeerde oogkliniek voor een goed onderzoek. Bij Optical Express ooglaseren ze heel veel patiënten. Dit bureau heeft veel ervaring op het gebied van onderzoek en het laseren. Dit waarborgt de kwaliteit en daarmee de tevredenheid van de behandeling. Kiezen voor een dergelijk bureau is dus heel belangrijk.

De behandeling

Nadat het onderzoek is afgerond kan het laseren van de ogen beginnen. De meest toegepaste methode is de Lasik-methode. Bij deze methode wordt er een flapje op het oog gemaakt waardoor met de laser het dieper gelegen hoornvlies bewerkt kan worden. Na het laseren wordt het flapje weer teruggeplaatst waardoor het snel geneest en je weer snel beter ziet. Bij deze wijze van laseren wordt er geen littekenweefsel opgebouwd op het oog.

Het resultaat

Na de behandeling kun je vaak dezelfde dag al beter zien. Na enkele dagen merk je al niets meer van de behandeling die je gehad hebt en zie je vaak 100% beter of zelfs meer. Niet voor niets zeggen de meeste mensen na een ooglaserbehandeling dat ze het veel eerder hadden moeten doen. Nooit meer een bril dragen en toch goed zien. Voor velen een droom die werkelijkheid wordt.