In Capelle aan den IJssel is een tandarts gevestigd genaamd Royal Dental. Dit is een uitstekende tandarts. Vele disciplines komen samen bij deze tandartspraktijk. Esthetische tandheelkunde maar ook zeker de cosmetische is aanwezig. Het team is professioneel, kindvriendelijk, goed opgeleid, altijd op de hoogte van laatste ontwikkelingen. Ons team volg cursussen zodat kennis en technieken optimaal kunnen worden toegepast in de praktijk. Op dit moment is er ruitme voor een aantal nieuwe patiënten. Profiteer nu want wij zijn een zeer deskundig team. Tandheelkunde is onze passie en wij hebben een heerlijk pand. Ook voor spoedgevallen kunt u bij ons terecht dat is allemaal geen enkel probleem. Een tandheelkundig centrum van topkwaliteit.

Kwaliteit

Wij hebben diverse specialisten in de gelederen, een oralchirurg en een parodontoloog bijvoorbeeld. Dit zegt u misschien weinig. Maar het zijn de meest gerenommeerde opleidingen in tandheelkunde.

U hoeft in veel gevallen niet naar speciaal naar een mondhygienist, het voordeel is dat deze vaak duurder zijn. Bij de tandarts Capelle aan den IJssel heeft u full service tandheelkunde.

Wij bieden graag hele goede kwaliteit. Goede uitleg is daarvan een voorbeeld. Wat gaan we doen, waarom, we maken vaak eerst foto’s voor een goede indicatie van de situatie. Zo hoeft u niet onnodig lang op de stoel te liggen. Persoonlijke aandacht staat dus centraal. Wij zijn zorgvuldig met uw gegevens en met uw gebit. Bij ons bent u in veilige handen en hetzelfde geldt voor uw kinderen. Rust is daarbij belangrijk. Onze mensen zijn goed in het vertrouwd maken met kinderen.

Wat is Tandheelkunde ook wel odontologie genoemd is een speciaal gebied voor medische concentratie op het preventief ingrijpen bij het ontstaan van problemen in en rondom het gebit. De studie is in Nederland in 3 steden aanwezig en is een lange studie van zes jaar. Een tandarts kan zich tevens specialiseren in een orthodontist en een kaakchirurg. De tandarts dient te zijn ingeschreven bij het wettelijk erkende register. Wij hebben diverse partners die u ook de website kunt vinden zoals ORAL, het Ivoren Kruis, het Calibiris en de NMT.

Een gezonde mond ziet er prettig uit en is belangrijk voor u algehele gezondheid. Het Ivoren Kruis helpt ons om u op de hoogte te brengen van het belang van een goede gebitsbehandeling door middel van het verstrekken van folders en informatie. Zij geven tevens advies over van alles en nog wat.