Even de dagelijkse sleur vergeten en helemaal in de watten gelegd worden, wie wil dit nou niet. Het is daarom belangrijk dat de inrichting van de pedicure salon optimaal is. de aanwezigheid van optimaal interieur is daarom erg belangrijk.

De pedicure Oldenzaal is voor veel vrouwen een ontspanningsmoment. Het gaat daarom niet alleen om het eindresultaat dat de bijvoorbeeld de voeten er mooi uit blijven zien zodat de huid egaal blijft. Een voetmassage helpt om spanning te onttrekken en de bloedcirculatie te stimuleren.

Inhoud van een pedicure

Één van de belangrijkste verzorging van voeten is het knippen van de teennagels met een nagelschaartje. Vervolgens dienen de nagels geveild en gerond te worden. Als dit gebeurd is kunnen de voeten zo’n 10 minuten in een voetenbad worden gelegd. Als de voeten zijn afgedroogd kan er met behulp van massageolie gemasseerd worden zodat ze weer soepel worden. De pedicure is nu bijna afgelopen en de nagels kunnen worden gepolijst. Het einde van de voetmassage begint met het afdrogen en behandelen met crème van de voeten. Zo kunnen de voeten weer een flinke periode mee en heeft de klant een ontspanningsmoment gehad.

De behandeling staat centraal maar is ook afhankelijk van de pedicure salon inrichting. Want voor het ontspanningsmoment moet het hele plaatje compleet zijn.  dit is onder andere afhankelijk van de massagestoel en de kwaliteit van de gebruikte middelen. Dit zorgt in totaal voor een optimale beleving.