‘Lekker weg in eigen land’ is een gevleugelde uitdrukking geworden, en dat is niet voor niets. Nederland heeft namelijk veel mooie plekken die het bezoeken meer dan waard zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan de mooie provincie Overijssel. Niet gek dat verhuurder Kampeerboerderij Ommen hier dan ook een luxe groepsaccommodatie verhuurd. Toch zijn er ook binnen de provincie nog weer gebieden die onbemind zijn. En daar kunt u van profiteren, bijvoorbeeld door eens een keer naar het mooie Kampeerboerderij Overijssel komen. En zo’n verblijf is dichterbij dan u denkt, laat dat maar aan ons over.

Het boeken van een luxe groepsaccommodatie is voor iedereen een feest. Het is namelijk erg leuk om met een grote groep mensen – of dat nou familieleden of vrienden zijn – naar een kampeerboerderij te gaan. Toch is het nog leuker om dan ook nog naar een onbekende regio te gaan. Denk bijvoorbeeld eens aan een weekend Salland, de streek in Overijssel die veel minder bekend is dan bijvoorbeeld Twente is.

Bij Kampeerboerderij Overijssel verbazen we ons daar dagelijks over, want Salland heeft met name de natuurliefhebbers veel te bieden. Denk bijvoorbeeld eens aan de mooie plaats Ommen, waar het water dwars door het centrum stroomt.

Een boeking bij Kampeerboerderij Ommen is zo gedaan

Ook prachtige natuurgebieden als de Sallandse Heuvelrug liggen allemaal op korte afstand van uw luxe groepsaccommodatie. Daar is bijvoorbeeld weer erg veel te beleven voor kinderen, waardoor u zeker weet dat uw hele gezelschap het naar hun zin zal hebben.

Bent u ook zo benieuwd geworden hoe het is om in deze prachtige streek een paar geweldige dagen te beleven? Kijk dan snel eens op onze website en doe een boeking bij Kampeerboerderij Overijssel. En wilt u toch nog even over nadenken? Dat is natuurlijk geen probleem. Omdat we meerdere accommodaties verhuren is de kans namelijk altijd groot dat we nog wel een huis voor u hebben.

En voor we het vergeten: op onze website vindt u ook allemaal afbeeldingen van de woningen, zodat u precies weet waarin u terechtkomt als u bij ons een huisje boekt. Wel zo fijn, natuurlijk!