Wilt u uw seksuele genot vergroten en de penetratie wat gladder laten verlopen? Overweeg dan het gebruik van een glijmiddel tijdens het vrijen. Het zorgt voor een intensere ervaring tijdens de geslachtsgemeenschap. In de online winkel van Glijmiddelwebshop.nl kunt u snel, gemakkelijk en discreet glijmiddelen van goede kwaliteit bestellen. 

Beleeft meer plezier aan de seks

Glijmiddelen zorgen ervoor dat u en uw partner meer plezier aan de de geslachtsgemeenschap beleven. Het vergroot de gevoeligheid van de vagina én het brengt een gevoel van opwinding teweeg. Een glijmiddel wordt gebruikt ter stimulering van de seksuele activiteit. Het is sowieso een lekkere toevoeging, maar het is in sommige gevallen ook noodzakelijk om een glijgel te gebruiken. Vrouwen die te kampen hebben met een droge vagina, zijn gebaat bij een goed glijmiddel. Mannen die wat moeite hebben om een harde erectie te krijgen, kunnen een glijmiddel gebruiken bij het masturberen om de penis stijver te maken. Het gebruik van glijmiddelen bij anale seks voorkomt wondjes en schuring.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten glijmiddel verkrijgbaar. Glijmiddelen op waterbasis, siliconenbasis, oliebasis en organische basis. De glijmiddelen op waterbasis worden het meest gebruikt en zijn favoriet onder de gebruikers. Ze zijn goedkoop en kunnen goed worden benut met condooms. De waterbasis tast het rubber namelijk niet aan. Wie kiest voor glijmiddelen op siliconenbasis, kiest voor een seksueel hulpmiddel dat langdurig werkzaam is en niet snel opdroogt. Glijmiddelen op oliebasis worden minder vaak gebruikt. Ze zijn specifiek geschikt bij anale seks en masturberen. Met glijmiddelen op organische basis zijn vrouwen geholpen die last hebben van vaginale infecties. Dit middel veroorzaakt door de neutrale substantie geen huidirritatie.

Beter en gezonder dan speeksel of vaselinegebruik

Het gebruik van een glijmiddel is te verkiezen boven speeksel of vaseline. Glijmiddelen zijn gezond. Speeksel is weliswaar makkelijk en gratis, maar het droogt snel op. Het effect is daarmee zeer kortdurend en snel verdwenen. Het gebruik van vaseline als glijmiddel wordt afgeraden. Vaseline lost niet op in water. Deze stof is daardoor slecht afwasbaar. Hierdoor bestaat het gevaar van infecties aan de geslachtsdelen. Meer weten? Klik dan hier.